Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio Free

U današnje vreme CD i DVD mediji su postali više nego dostupni. Software koji će vam pomoći u narezivanju istih je naravno besplatan program pod imenom Ashampoo Burning Studio.

Bogat program omogućava rezanje fajlova i foldera na CD/DVD/Blu-ray diskove, takođe rezanje Audio CD-ova iz WAV, MP3, FLAC, WMA i Ogg Vorbis fajlova, rezanje MP3 CD-ova iz vaših MP3 fajlova, rezanje Video DVD-a, Video CD-ova (VCD) ili Super Video CD-ova (S-VCD), pravljenje i rezanje CD/DVD/Blu-ray disk image-a.

Brzine rezanje kao i druge opcije se mogu podesiti automatski. Podržan multi-disc backup i restore CD, DVD i Blu-ray diskova, program pravi kompresovane backup arhive sa moćnom password zaštitom, deli arhive automatski na više CD, DVD ili Blu-ray diskova.

Integrisan Audio CD graber koji skladišti pesme u WMA ili WAV format. Nova opcija za podešavanje broja kopija koje želite narezati.

Diskovi se sada mogu testirati (nakon rezanja) bez prvobitnog izbacivanja diska.

Mali, besplatan, jednostavan i efikasan program za rezanje svih vrsta diskova, idealna zamena za Windows-ov osnovni sistem za rezanje.

Sistemska zahtevnost:

CD/DVD/ ili Blue ray rezač
Operativni sistem : Windows XP/Vista/Win7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,70 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Dobar dan, da li se moze narezati originalni cd posto mi u automobilu rade samo originalni cd na pr. cd iz grand revije city records mozete li mi pomoci preko kog formata da idem. Hvala, pozz.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *