Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio Free

U današnje vreme CD i DVD mediji su postali više nego dostupni. Software koji će vam pomoći u narezivanju istih je naravno besplatan program pod imenom Ashampoo Burning Studio.

Bogat program omogućava rezanje fajlova i foldera na CD/DVD/Blu-ray diskove, takođe rezanje Audio CD-ova iz WAV, MP3, FLAC, WMA i Ogg Vorbis fajlova, rezanje MP3 CD-ova iz vaših MP3 fajlova, rezanje Video DVD-a, Video CD-ova (VCD) ili Super Video CD-ova (S-VCD), pravljenje i rezanje CD/DVD/Blu-ray disk image-a.

Brzine rezanje kao i druge opcije se mogu podesiti automatski. Podržan multi-disc backup i restore CD, DVD i Blu-ray diskova, program pravi kompresovane backup arhive sa moćnom password zaštitom, deli arhive automatski na više CD, DVD ili Blu-ray diskova.

Integrisan Audio CD graber koji skladišti pesme u WMA ili WAV format. Nova opcija za podešavanje broja kopija koje želite narezati.

Diskovi se sada mogu testirati (nakon rezanja) bez prvobitnog izbacivanja diska.

Mali, besplatan, jednostavan i efikasan program za rezanje svih vrsta diskova, idealna zamena za Windows-ov osnovni sistem za rezanje.

Sistemska zahtevnost:

CD/DVD/ ili Blue ray rezač
Operativni sistem : Windows XP/Vista/Win7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,70 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Dobar dan, da li se moze narezati originalni cd posto mi u automobilu rade samo originalni cd na pr. cd iz grand revije city records mozete li mi pomoci preko kog formata da idem. Hvala, pozz.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *