ISO Workshop

ISO Workshop

ISO Workshop

ISO Workshop je besplatan program za rad sa image fajlovima (identičnim kopijama optičkih diskova).

Predstavlja alat za ekstraktovanje fajlova iz ISO slika, za njihovo narezivanje na optičke medijume, za njihovu izradu, kao i konvertovanje.

Program na ulazu omogućava rad sa 12 različitih formata image fajlova (BIN, NRG, CDI, MDF, IMG, GI, PDI, DMG, B5I i B6i), dok na izlazu samo sa tri i to sa ISO, BIN ili CUE.

Vrlo je jednostavan za korišćenje. Kada je narezivanje ISO slika u pitanju, sve što je potrebno da uradite je da nakon izbora izvornog fajla, odredite brzinu rezanja i to da li će se disk na kraju finalizovati, verifikovati i slično. A kada je u pitanju kreiranje ISO slika, da odredite da li će biti butabilnog ili standardnog tipa, kao i vrstu fajl-sistema (UDF, ISO 9660, Joliet).

ISO Workshop je jednostavan i funkcionalan program koji troši minimalne sistemske resurse. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom za rad sa image fajlovima preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *