Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-malware

Malwarebytes Anti-Malware je besplatan program za zaštitu računara od zlonamernih programa (malware-a). Jedan od najefikasnijih antimalware alata.

Iako se ne diči svojom brzinom, opcija ‘quick scan’ završi proces nakon nekih desetak minuta čak iako se u pozadini izvršava neki program visokog prioriteta.

Jedna od glavni karakteristika koja ga svrstava u sam vrh je i jako dobro prepoznavanje takozvanih lažnjaka i opasnih aplikacija.

Napakovan gomilom opcija, podržava skeniranje više drajvova istovremeno, skeniranje mrežnih drajvova, kontekst meni podržava ‘scan on demand’ za individualne fajlove kao i opciju ‘FileAssassin’ u ‘more tools’ sekciji za uklanjanje zaključanih fajlova.

Interfejs je jednostavan, dobro organizovan i lepog izgleda. Padajuće meni je dobro organizvan sa dobro organizovanim opcijama po kategorijama. Instalacija je brza, a nakon instalacije nudi se osvežavanje baze malware-a.

Ono što razlikuje besplatnu verziju od plaćene je ‘real-time’ zaštita mada se redovnim skeniranjem i to može u neku ruku nadoknaditi.

Napomena!

Da bi ste koristili besplatnu verziju, prilikom instalacije, obavezno na kraju odštiklirajte opciju za PRO verziju, pogledajte sliku ispod:

Malwarebytes Anti-Malware - instalacija

Malwarebytes Anti-Malware je moćan alat za borbu protiv malware štetočina, naš savet je da obavezno preuzmete ovaj program i skenirate vaš računar.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10 32-bit & 64-bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (13 ocena, prosečno: 4,23 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

11 Komentara

 • zna li neko neki besplatan program za vracanje topi fajlova u prethodno stanje

 • Vec sam instalirala taj program ali nisam otkvacila to za probnu verziju. Sad mi pise da mi je probna verzija istekla i vise ne mogu da ga koristim. Kako da to popravim

  • Deinstalirajte program, pa ga instalirajte ponovo, ali ovaj put dečekirajte probnu pro verziju.

 • Da li je ovaj program kompatbilan sa windows 8.1?

 • moze li zajedno sa bitdefenderom?

  • Može, Malwarebytes Anti-Malware besplatna verzija se pokreće ručno po potrebi, nije stalno aktivan u sistemu, tako da može da se koristi uz bilo koji drugi Anti Virus program.

 • Da li je besplatan za komercijalnu upotrebu?

  • Na žalost, Malwarebytes Anti-Malware nije besplatan za poslovnu upotrebu.

 • Dve godine koristim Malwarebytes na XP-u zajedno sa antivirusom. Sjajan je.

 • Pozdrav, odlični su vam programi i saveti!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *