Malwarebytes Anti-Malware

Ažurirano: novembar 13th, 2023
Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-malware

Malwarebytes Anti-Malware je besplatan program za zaštitu računara od zlonamernih programa (malware-a). Jedan od najefikasnijih antimalware alata.

Iako se ne diči svojom brzinom, opcija ‘quick scan’ završi proces nakon nekih desetak minuta čak iako se u pozadini izvršava neki program visokog prioriteta.

Jedna od glavni karakteristika koja ga svrstava u sam vrh je i jako dobro prepoznavanje takozvanih lažnjaka i opasnih aplikacija.

Napakovan gomilom opcija, podržava skeniranje više drajvova istovremeno, skeniranje mrežnih drajvova, kontekst meni podržava ‘scan on demand’ za individualne fajlove kao i opciju ‘FileAssassin’ u ‘more tools’ sekciji za uklanjanje zaključanih fajlova.

Interfejs je jednostavan, dobro organizovan i lepog izgleda. Padajuće meni je dobro organizvan sa dobro organizovanim opcijama po kategorijama. Instalacija je brza, a nakon instalacije nudi se osvežavanje baze malware-a.

Ono što razlikuje besplatnu verziju od plaćene je ‘real-time’ zaštita mada se redovnim skeniranjem i to može u neku ruku nadoknaditi.

Napomena!

Da bi ste koristili besplatnu verziju, prilikom instalacije, obavezno na kraju odštiklirajte opciju za PRO verziju, pogledajte sliku ispod:

Malwarebytes Anti-Malware - instalacija

Malwarebytes Anti-Malware je moćan alat za borbu protiv malware štetočina, naš savet je da obavezno preuzmete ovaj program i skenirate vaš računar.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10 32-bit & 64-bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (13 ocena, prosečno: 4,23 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

11 Komentara

 • zna li neko neki besplatan program za vracanje topi fajlova u prethodno stanje

 • Vec sam instalirala taj program ali nisam otkvacila to za probnu verziju. Sad mi pise da mi je probna verzija istekla i vise ne mogu da ga koristim. Kako da to popravim

  • Deinstalirajte program, pa ga instalirajte ponovo, ali ovaj put dečekirajte probnu pro verziju.

 • Da li je ovaj program kompatbilan sa windows 8.1?

 • moze li zajedno sa bitdefenderom?

  • Može, Malwarebytes Anti-Malware besplatna verzija se pokreće ručno po potrebi, nije stalno aktivan u sistemu, tako da može da se koristi uz bilo koji drugi Anti Virus program.

 • Da li je besplatan za komercijalnu upotrebu?

  • Na žalost, Malwarebytes Anti-Malware nije besplatan za poslovnu upotrebu.

 • Dve godine koristim Malwarebytes na XP-u zajedno sa antivirusom. Sjajan je.

 • Pozdrav, odlični su vam programi i saveti!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *