Avira Free Antivirus 2013

Avira Free Antivirus 2013

Predstavljamo vam najnovije izdanje Avira Free Antivirus 2013, brže, bolje i pouzdanije od prethodne verzije.

Za raliku od verzije 2012, kada je ceo engine uključujući i korisnički interfejs značajno promenjen, Avira Free Antivirus 2013 se u interfejsu ni malo ne razlikuje od prethodne verzije, sva poboljšanja i izmene su „ispod haube“.

Najvažnije promene, izvršene su na delu koji detektuje viruse, Avira je u prošlosti bila poznata po tome da je dizala dosta lažnih uzbuna, što je znalo da bude prilično iritantno. Međutim, u poslednje vreme, Avira je dosta pažnje obratila na ovu problematiku, tako da za verziju 2013 slobodno možemo reći da je najbolja verzija koju je Avira izbacila do sada.

Fantastična stvar je što Avira Free Antivirus 2013 koristi isti engine i ima iste sposobnosti detekcije virusa, kao i plaćene verzije ovog programa. Jedino što je free verzija ograničena na kućnu upotrebu, a ako želite da Aviru koristite u firmi, onda morate da platite licencu.

Jedina zamerka nam je na Toolbar, koji ako ga instalirate, promeniće vam pretragu na Ask.com i udaviće vam surfovanje Internetom, dakle naš savet je da nikako ne instalirate Avira Toolbar. (srećom, ova opcija može da se dečekira, samo prilikom instalacije idite na „Custom installation“)

Kao i prethodna verzija, Avira Free Antivirus 2013 ne ubija sistem, i na dobroj mašini se i ne oseti da je prisutna, što je jako bitno za svakodnevnu upotrebu. (sve ovo pod uslovom da ne instalirate Toolbar)

Svim korinicima Avire, preporučujemo da hitno upgrejduju svoj AV na verziju 2013, a onima koji traže dobar, a besplatan antivirus program, dajte Aviri šansu, neće vas razočarati.

Da preuzmete Avira Free Antivirus 2013, samo idite
na našu Avira stranicubesplatniprogrami.org/avira-antivirus

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/7/Windows 10

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *