Baidu PC Faster

Baidu PC Faster

Baidu PC Faster

Baidu PC Faster je besplatan program za optimizaciju i zaštitu računara.

Pored osnovnih funkcije za oslobođenje prostora na hard disku, brisanje nepotrebnih i zastarelih fajlova, prekidanje procesa koji usporavaju sistem, ispravljanje grešaka u Windows registru, čišćenje računara od virusa, Baidu PC Faster nudi i mnogo druge mogućnosti.

Uz pomoć ovog programa možete i da preuzmete najnovije verzije programa i igara koje posedujete, da pretvorite vaš računar u virtuelni wireless ruter, izvršite defragmentaciju vašeg hard diska, testirate brzinu internet konekcije i još mnogo toga.

Svi raspoloživi alati upakovani su u intuitivan korisnički interfejs. U zavisnosti od namene svaki od njih daje svedene informacije o softveru ili hardveru, bez nagomilavanje nepotrebnih detalja. Upotreba Baidu PC Faster alata je krajnje jednostavna, prilagođena i manje iskusnim korisnicima.

Iako mnoge programerske kuće naprave grešku prilikom kreiranje programa sa širokim spektrom upotrebe, to nije slučaj i sa Baidu. PC Faster je pouzdan, efikasan, brz, pre svega besplatan program za krajnje korisnika, koji svoje poslove obavlja veoma dobro. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Veoma sam zadovoljan sa Baidu PC Faster-om

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *