Baidu PC Faster

Baidu PC Faster

Baidu PC Faster

Baidu PC Faster je besplatan program za optimizaciju i zaštitu računara.

Pored osnovnih funkcije za oslobođenje prostora na hard disku, brisanje nepotrebnih i zastarelih fajlova, prekidanje procesa koji usporavaju sistem, ispravljanje grešaka u Windows registru, čišćenje računara od virusa, Baidu PC Faster nudi i mnogo druge mogućnosti.

Uz pomoć ovog programa možete i da preuzmete najnovije verzije programa i igara koje posedujete, da pretvorite vaš računar u virtuelni wireless ruter, izvršite defragmentaciju vašeg hard diska, testirate brzinu internet konekcije i još mnogo toga.

Svi raspoloživi alati upakovani su u intuitivan korisnički interfejs. U zavisnosti od namene svaki od njih daje svedene informacije o softveru ili hardveru, bez nagomilavanje nepotrebnih detalja. Upotreba Baidu PC Faster alata je krajnje jednostavna, prilagođena i manje iskusnim korisnicima.

Iako mnoge programerske kuće naprave grešku prilikom kreiranje programa sa širokim spektrom upotrebe, to nije slučaj i sa Baidu. PC Faster je pouzdan, efikasan, brz, pre svega besplatan program za krajnje korisnika, koji svoje poslove obavlja veoma dobro. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Veoma sam zadovoljan sa Baidu PC Faster-om

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *