Kingo Android Root

Ažurirano: mart 29th, 2022
Kingo Android Root

Kingo Android Root

Kingo Android Root je besplatan program za rutovanje Android uređaja.

Pomoću ovog programa možete da otključate vaš mobilni telefon i da upravljate njime kao administrator. Nakon ostvarivanja adminstratorskog (root) pristupa, možete da uklonite neželjene sistemske aplikacije koje ste dobili na svom mobilnom telefonu, da zamenite firmware, ubrzate procesor, pokrenete firewall, produžite autonomiju baterije i još mnogo toga.

Kingo Android Root poseduje spisak svih mobilnih telefona koji su podržani od strane ovog programa, taj spisak možete da pogledate OVDE.

Da bi ste započeli proces rutovanja potrebno je prvo da aktivirate opciju USB Debugging na vašem mobilnom telefonu. U zavisnosti od Android verzije koju posedujete to možete učiniti na neki od sledećih načina:

Android 4.0 i Android 4.1 – Settings -> Developer options -> USB debugging;
Android 4.2 – Settings -> About Phone -> Developer Options -> USB debugging;
Android 4.3 i noviji – Settings -> About Phone -> Sedam puta uzastopno izabrati opciju Build Number. Nakon ćega treba da vam se pojavi poruka “You are now a developer”.

Kada ste to uradili možete da povežite vaš mobilni telefon sa računarom putem USB kabla. Zatim, da pokrenite Kingo Android Root aplikaciju i izaberete opciju root. Tim postupkom proces rutovanja će biti započet, a njegovo vremensko trajanje zavisiće od vašeg mobilnog telefona. Na kraju, zahtevaće se od vas da restartujete vaš uređaj kako bi proces bio uspešno završen.

Ono što je veoma bitno napomenuti je da ovaj proces nije zvanično priznat. Što znači da rutovanje mobilnog telefona možete da obavite isključivo na sopstvenu odgovornost, sa znanjem da nakon toga gubite garanciju na vaš uređaj.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,75 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

3 Komentara

  • Kako nakon rutovanja povratiti zvanični Android na telefonu Samsung Galxy S4(5.0.1)

  • Molim za pomoc. Da li moze da se rutuje LGK8? Verzija Androida je 6.0. Nisam nasla na spisku.

  • Odlican program, do sada sam koristio WiseCare365 ali ovaj mi se trenutno vise dopao … ima SVE ! a besplatan !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *