Belarc Advisor

Belarc Advisor

Belarc Advisor je besplatan program koji prikuplja i prikazuje sve informacije o vašem Windows operativnom sistemu, instaliranim programima i samom računaru (komponentama). Pomoću ovog programa možete da saznate detaljne informacije o vašem hardveru, softveru, mrežnom uređaju, internet konekciji, zaštiti od virusa, sigurnosnim propustima, raspoloživim apdejtovima i sistemskim zakrpama.

Belarc Advisor je jednostavan za korišćenje. Prilikom pokretanja izvršnog fajla automatski vrši skeniranje vašeg računara. Prikupljene informacije prikazuje u jednom html fajlu, koji otvarate pomoću web browsera. Kreiran izveštaj je podeljen na nekoliko sekcija što omogućava bolji vizualni pregled. U njemu možete pronaći sve informacije, počev od verzije biosa, serijskih brojeva, brzine i kapaciteta računarskih komponenti, pa sve do aktivnih korisničkih naloga, softverskih licenci itd.

Na početku ovog izveštaja prikazaće vam se System Security Status. U ovom odeljku možete da vidite postignut rezultat vašeg računara na CIS benchmarku. Veča ocena predstavlja veću sigurnost računara tj. manju ranjivost vašeg sistema.

Ako ste zaboravili ili izgubili serijski broj za neki od programa koji imate instaliran na računaru, pomoću ovog programa ga možete pročitati i prekopirati na sigurno mesto. Belarc Advisor čita i prikazuje serijske brojeve (licence) za sve instalirane programe, kao što su: Windows, Adobe Photoshop, Microsoft Office itd.

Uz pomoću simbola i linkova ka objašnjenjima pojedinačnih stavki, Belarc Advisor vam pomaže da razumete sve izlistane informacije. Ukoliko želite da znate sve detalje o vašem računaru, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Napomena: Besplatna verzija Belarc Advisor-a je nemenjena isključivo za ličnu upotrebu. Upotreba u poslovne svrhe nije dozvoljena.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *