SHAREit

SHAREit

SHARit je besplatan program koji služi za direktno prebacivanje fajlova između Android uređaja i PC računara putem Wi-Fi mreže. Sa ovim programom niste ograničeni veličinom niti tipom podataka koje prebacujete.

Kako bi započeli proces prebacivanja potrebno je da preuzmete SHAREit na svoj računar i instalirate ga. Pri pokretanju programa, definišete naziv vašeg računara kao i folder u kome će biti smešteni primljeni fajlovi. Potom, instalirate SHAREit Android aplikaciju na telefonu ili tabletu, pa podesite sve isto kao i na računaru (naziv uređaja i folder za razmenu fajlova).

Nakon toga, ostaje na vama da odredite da li želite da primate ili da šaljete fajlove. Ukoliko želite da prebacite fajlove sa vašeg Android uređaja na vaš PC računar, pokrenete SHAREit na telefonu ili tabletu i izaberete opciju „send“, potom na vašem računaru pokrente SHAREit i odaberete opciju „recive“. Ukoliko želite da pošaljete fajlove sa vašeg računara na Android, na računaru birate „send“, a na telefonu ili tabletu birate „recive“.

Nakon izbora fajlova koji želite da prebacite prelazite na proces uparivanja. U ovom koraku, obaviće se skeniranja dostupnih uredjaja u vašoj Wi-Fi mreži. Potrebno je da označite uređaj sa korisničkim imenom koji ste u prvom koraku definisali. Prilikom transfera fajlova, biće vam prikazana brzina kao i preostalo vreme do kraja procesa.

SHARit nudi mogućnost kloniranja telefona tj. prebacivanja svih podataka sa vašeg starog Android telefona na vaš novi telefon. Uključujući i prebacivanja aplikacija, kontakata (imenika), poruka, slika itd. Zatim, daje opciju „Remote View“ koja omogućava pregled sadržaja hard diska računara sa Android uređaja.

Pored navedenih, postoji opcija i „PlayTo“ koja omogućava prikazivanja vaših slika sa Android uređaja na PC računaru. I kao poslednja, opcija „PPT Control“ koja služi za daljinsku kontrolu PowerPoint prezentacija preko Androida na računaru.

SHARit je sjajan, a u potpunosti besplatan program koji nudi jednostavan transfer podataka između Android uređaja i PC računara, kao i gomilu drugih opcija uz to. Svakako je jedan od programa koji toplo preporučujemo da probate.

Sistemska zahtevnost:

  • PC Računar – Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10
  • Android 2.2 i sve novije verzije

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Super program. Lako I brzo prebacuje fajlove.
    Sve pohvale 🙂

  • Odlican programcic, radi super i veoma koristan. Hvala!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *