Firefox Hello

Firefox Hello

Firefox Hello je besplatan servis koji vam omogućava da putem Interneta, jednostavnim deljenjem linka uspostavite video ili audio poziv sa drugom osobom, direktno iz vašeg omiljenog browsera. Bez potrebe registrovanja, otvaranja naloga, skidanje softvera i instaliranja bilo kakvih dodatnih pluginova.

Da bi ste mogli da ostvarite video ili audio (zvučni) poziv, osim instaliranog Firefox-a, podrazumeva se da vam je potrebna web kamera za video i mikrofon za audio kontakt.

Firefox Hello zasnovan je na WebRTC standardu koji je prisutan na više platformi, što znaći da osobe koje koriste druge browsere (Google Chrome ili Operu) mogu da prihvate vaš audio ili video poziv.

Kako bi uspostavili kontakt, sve sto je potrebno jeste da startujete Firefox i kliknete na Hello dugme koje nalazi u Firefox toolbaru:

Firefox Hello dugme

Ukoliko ne možete da pronađete Hello dugme sa slike iznad, kliknite OVDE da pogledate uputstvo kako da ga nađete.

Izborom opcije „Start a conversation“ pojaviće vam se link koji potrebno da kopirate i pošaljete osobi sa kojom želite da započnete komunikaciju.

Firefox Hello vam daje mogućnost da imenujete konverzacije i time kreirate svoju kontakt listu. Pruža mogućnost i za uvoz kontakata iz Google naloga.

Pogledajte na video klipu ispod, koliko je jednostavno uspostaviti komunikaciju pomoću Firefox Hello servisa:

https://www.youtube.com/watch?v=TEPq4xFGzG0

Ako imate bilo kakvih nedoumica, za sve informacije i detaljna objašnjenja, posetite zvaničnu Firefox Hello stranicu.

Ukoliko vam je potrebno da brzo i jednostavno putem Interneta stupite u komunikaciju sa određenom osobom, onda je ovo pravo rešenje za vas. Preporučujemo vam da probate i uverite se sami.

Sistemska zahtevnost:

  • Firefox 35 ili noviji
  • Kliknite OVDE da pogledate sistemsku zahtevnost za Firefox
  • Internet konekcija

Ako već ne koristite Firefox, da preuzmete najnoviju verziju i započnete sa komunikacijom putem Hello servisa, klinite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *