Angry Birds

Angry Birds

Besplatna igrica Angry Birds, jedna od najpopularnijih igrica na Android i iOS platformama, dostupna je i na PC računarima preko Google Chrome browsera. Simpatičnim likovima i jednostavnim pravilima ova igrica je zarazila milione širom planete.

Igra je zasnovana na maštovitoj priči. Zla zelena prasad otela su ptičja jaja i odnela ih u nepoznatom pravcu. Ljutite ptičice kreću u pravedničku osvetu i u spasavanje svog potomstva. Prasad su zaklonjena u kućicama izrađenim od leda, drveta, metala i sličnog materijala. Preciznim ispaljivanjem ptičica iz velike praćke potrebno je pogoditi krhki deo konstrukcije kako bi se srušilo njihovo skrovište.

Kako igra napreduje, bitke postaju sve teže i od vas se zahteva da smišljate adekvatne taktike za pobedu. Posle svake borbe dobijate određeni iznos blaga na osnovu broja zvezdica, koje su merilo vaše efikasnosti i koliko ste oštećeni u bici. Ukoliko ipak zastanete na nekom nivou, postoji mogućnost da kupite Mighty Eagle, najmoćniju pticu koja vam omogućava da pređete prepreku.

Kako bi se upustili u avanturu sa ljutim ptičicama potrebno je da otvorite link: chrome.angrybirds.com preko Google Chrome browsera. Potom, trebate da se prijavite pomoću svog Google Account-a (ukoliko nemate Google Account, potrebno je da se registrujete). Nakon toga, ostaje vam samo da izabere neku od epizoda Angry Birds-a. Igricu možete da igrate i offline modu, tj. bez Internet konekcije, dodavanjem Angry Birds extenzije u Google Chrome browseru, koja će vam odmah na početku biti ponuđena.

Ukoliko do sada niste imali prilike da probate ovu igricu, toplo vam preporučujemo da to učinite. Sa simpatičnom grafikom i humorističkim detaljima ova igrica će vas svakako opustiti i zabaviti.

Sistemska zahtevnost:

Google Chrome browser

Napomena(07.08.2020.): Na žalost, ova igra više nije dostupna za igranje online.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,83 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

  • Imam stariji mobilni telefon, Nokia 2730 classic, pa ne mogu da gledam mp4 i 3gp video. Imate li nesto za ovaj model?

    • moguli da skinem ovu igricu .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *