Angry Birds

Angry Birds

Besplatna igrica Angry Birds, jedna od najpopularnijih igrica na Android i iOS platformama, dostupna je i na PC računarima preko Google Chrome browsera. Simpatičnim likovima i jednostavnim pravilima ova igrica je zarazila milione širom planete.

Igra je zasnovana na maštovitoj priči. Zla zelena prasad otela su ptičja jaja i odnela ih u nepoznatom pravcu. Ljutite ptičice kreću u pravedničku osvetu i u spasavanje svog potomstva. Prasad su zaklonjena u kućicama izrađenim od leda, drveta, metala i sličnog materijala. Preciznim ispaljivanjem ptičica iz velike praćke potrebno je pogoditi krhki deo konstrukcije kako bi se srušilo njihovo skrovište.

Kako igra napreduje, bitke postaju sve teže i od vas se zahteva da smišljate adekvatne taktike za pobedu. Posle svake borbe dobijate određeni iznos blaga na osnovu broja zvezdica, koje su merilo vaše efikasnosti i koliko ste oštećeni u bici. Ukoliko ipak zastanete na nekom nivou, postoji mogućnost da kupite Mighty Eagle, najmoćniju pticu koja vam omogućava da pređete prepreku.

Kako bi se upustili u avanturu sa ljutim ptičicama potrebno je da otvorite link: chrome.angrybirds.com preko Google Chrome browsera. Potom, trebate da se prijavite pomoću svog Google Account-a (ukoliko nemate Google Account, potrebno je da se registrujete). Nakon toga, ostaje vam samo da izabere neku od epizoda Angry Birds-a. Igricu možete da igrate i offline modu, tj. bez Internet konekcije, dodavanjem Angry Birds extenzije u Google Chrome browseru, koja će vam odmah na početku biti ponuđena.

Ukoliko do sada niste imali prilike da probate ovu igricu, toplo vam preporučujemo da to učinite. Sa simpatičnom grafikom i humorističkim detaljima ova igrica će vas svakako opustiti i zabaviti.

Sistemska zahtevnost:

Google Chrome browser

Napomena(07.08.2020.): Na žalost, ova igra više nije dostupna za igranje online.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,83 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Imam stariji mobilni telefon, Nokia 2730 classic, pa ne mogu da gledam mp4 i 3gp video. Imate li nesto za ovaj model?

    • moguli da skinem ovu igricu .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *