Bitdefender Anti-Ransomware

Bitdefender Anti-Ransomware

Bitdefender Anti-Ransomware

Bitdefender Anti-Ransomware je besplatan program za zaštitu računara od Locky, TeslaCrypt i CTB-Locker ransomware-a.

Kao što smo već naveli, Ransomware je malver koji prvo šifruje (zaključava) sve fajlove žrtve računara, a potom traži određenu novčanu naknadu za otključavanje istih. Pritom, koristi algoritam koji je za sada nemoguće probiti ali po mišljenju poznate antivirus kompanije Bitdefender moguće je zaobići.

Naime, proučeni prethodnim iskustvom sa CriptoWall infekcija, korisnicima su ponudili rešenje kojim mogu da prevare njihov sistem. Odnosno, ponudili su Bitdefender Anti-Ransomware alat kojim će prividno zaraziti svoj računar od navedenih ransomware-a i time se isključiti iz svih njihovih pretraga i ponovnih napada.

Bitdefender Anti-Ransomware alat svakako doprinosi zaštiti od trenutno najopasnijih pretnji korisnicima računara, ali ne pruža kompletnu odbranu od svih ransomware-a. Tako da, pored korišćenja ovog alata kao neki vid zaštite i dalje vam toplo preporučujemo da preuzmete korake koji su navedeni u prethodnom tekstu → Zaštita od ransomware-a.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *