Bitmoji – napravite savršen stiker

Bitmoji – napravite savršen stiker

Danas nam za komunikaciju nije dovoljno da koristimo samo slova. Koju god chat aplikaciju da koristimo sve više su nam potrebni smajliji i stikeri. Onima koji vole da izražavaju svoje misli i osećanja na ovaj način predstavljamo Bitmoji, besplatnu aplikaciju za Android i iOS, pomoću koje možete da kreirate originalne stikere.

Šta je Bitmoji?

Kada instalirate aplikaciju, potrebno je da se registrujete uz pomoć email-a, a onda počinje zabava! Započinjete izborom avatara (lika), koji nakon toga možete detaljno da uređujete. Svom avataru možete da izaberete boju kože, kose, oči, nos, oblik lica, frizuru, garderobu i obuću. Nakon što sačuvate avatar, potrebno je da download-ujete stiker sa vašim likom.

Bitmoji pravljenje stikera

Nakon toga počinjete pravu zabavu! Bitmoji nudi ogroman izbor stikera sa vašim likom u najrazličitijim situacijama, poput onih koje smo navikli da vidimo na Viber-u. Ukoliko niste zadovoljni izgledom avatara, možete mu neograničeno menjati sve karakteristike, a stikeri će se automatski ažurirati.

Deljenje stikera pomoću Bitmoji-a

Krajnji cilj ove aplikacije je stvaranje Bitmoji „tastature“, na kojoj se nalaze sve vaše omiljene nalepnice, tako da ih možete brzo i lako koristiti kada chat-ujete.

Da biste delili svoje stikere, morate da omogućite Bitmoji tastaturu u izabranoj aplikaciji za razmenu poruka ili da delite nalepnice direktno iz same aplikacije. Da biste poslali stikere u aplikaciji, potrebno je da otvorite aplikaciju Bitmoji, dodirnite nalepnicu koju želite da pošaljete i odaberete željenu aplikaciju za razmenu poruka sa liste. Na narednom ekranu možete odabrati primaoce i to je ceo proces!

Bitmoji deljenje stikera

Bitmoji ima problem privatnosti

Veći deo opcija Bitmoji aplikacije je besplatan. Dodatno se plaćaju samo posebni brendovi odeće i obuće za vašeg avatara. Međutim, ova aplikacija, kao i mnoge druge, ima diskutabilnu politiku privatnosti.

Prema svojoj politici privatnosti, Bitmoji može prikupljati dodatne informacije iz aplikacija povezanih sa Snapchat-om. Ako koristite Snapchat, Bitmoji može nadgledati podatke o vašem ponašanju i sačuvati ih. Aplikacije poput Bitmoji-a mogu kasnije da odaberu prodaju tih podataka trećim licima. Naravno, postoji mnogo aplikacija koje to rade godinama, tako da je definitivno na vama da li vam je prihvatljivo da zamenite deo svoje privatnosti za vrhunske personalizovane stikere.

Platforma:
Android, iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo Bitmoji verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *