Cybergenic Shade

Cybergenic Shade

Cybergenic Shade

Cybergenic Shade je besplatan program za pokretanje proizvoljnih programa u izo­lo­va­nom okruženju.

Naime, Cybergenic Shade vam omogućava da pokrenete browser ili bilo koji drugi program u okruženju koje je zaštićeno i izolovano od ostatka sistema. Tako da možete da surfujete Internetom i da testirate razne programe bez brige da će neki njihovi propratni maliciozni sadržaji negativno uticati na vaš operativni sistem.

Vrlo je jednostavan za upotrebu. Da bi ste neki program postavili u takozvano Sandbox (izolovano) okruženje, sve što je potrebno da uraditi je da putem drag&drop metode prevučete komandu ikonicu tog programa u glavni panel Shade-a.

Programi koji se budu nalazili na vašoj Cybergenic Shade listi, automatski će se pokretati u sandbox režimu bez obzira odakle ih pozivate, bilo iz glavnog panela, desktopa, start menija itd.

Treba istaći i da aktivaciononu šifru koja se od vas zahteva prilikom upotrebe ovog programa možete da dobijete besplatnom registracijom na njihovom zvaničnom sajtu.

Cybergenic Shade je mali ali koristan program koji može da vas zaštiti od raznih virusa koje neprovereni programi i manje pouzdani sajtovi nose sa sobom. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *