KeyScrambler Personal

KeyScrambler Personal

KeyScrambler Personal

KeyScrambler Personal je besplatan program za kriptovanje podataka koji se unose putem tastature.

Predstavlja takozvani anti-keylogger koji uspešno neutrališe rad malicioznog softvera koji snima sve što se otkuca na računaru. On svoj posao obavlja tako što se vezuje za tastaturu, hvata svaki ukucan karakter preko nje, enkriptuje ga dok prolazi kroz sistem i dekriptuje pri prikazu na ekranu.

Nakon instalacije, KeyScrambler se smešta u System Tray-u odakle se i pristupa njegovim podešavanjima, u okviru kojih možete da izaberete da li će se aplikacija podizati zajedno sa operativnim sistemom, da definišete prečicu na tastaturi za automatsko aktiviranje zaštite, izaberete poziciju Slapsh Screena, uključite enkripciju Space tastera itd.

Pored besplatne verzije koju smo vam sad predstavili i koja je podržana u svim glavnim browserima i programima, postoje Pro i Premium varijante koje enkriptuju podatke i u raznim email klijentima, Password menadzerima itd.

KeyScrambler Personal je mali ali veoma koristan alat za zaštitu od raznih keyloggera. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Server 2008/7/8/Server 2016/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *