FileHippo App Manager

FileHippo App Manager

FileHippo App Manager

FileHippo App Manager je besplatan program za updejtovanje instaliranih programa na računaru.

Prilikom pokretanja, program automatski vrši skeniranje računara u potrazi za instaliranim programima, pravi njihovu listu i proverava da li postoje njihova novija izdanja na sajtu Filehippo.com. Proces prikupljanja svih informacija traje svega nekoliko sekundi i po njegovom završetku rezultati vam se prikazuju u glavnom panelu programa.

U okviru liste Installed Programs možete da pogledate sve pronađene programe na vašem računaru, datum njihovog instaliranje, veličinu, kao i vidite da li su podržani od strane ovog programa. Ukoliko jesu, u okviru liste Updates možete ih direktno ažurirati, ignorisati i sortirate po različitim kriterijumima.

U podešavanja ovog programa možete da izaberete jezik, temu, lokaciju, da odradite da li će aplikacija podizati zajedno sa operativnim sistemom, da li će se automatski konektovati na internet itd.

File Hippo App Manager je vrlo jednostavan za korišćenje, brz i funkcionalan program za updejtovanje instaliranih programa na računaru. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *