Free Alarm Clock

Free Alarm Clock

Free Alarm Clock

Free Alarm Clock je besplatan program koji vam omogućava da postavite neograničen broj zvučnih podsetnika na vašem računaru.

Glavna prednost ovog programa je sposobnost buđenje računara iz sleep moda ili paljenje monitora prilikom aktivacije zadatog alarma. Što ga čini odličnim za korišćenje i kao budilnika.

Free Alarm Clock je vrlo jednostavan za upotrebu. Da bi ste postavili podsetnik potrebno je da izaberete opciju add u gornjem panelu programa. Nakon toga, otvoriće vam se prozor u kome možete da podesite vreme,  odredite dan ili dane u nedelji kojima će se alarm ponavljati, kao i da upišete određenu poruku.

Free Alarm Clock, pored osnovnih postavki, omogućava vam da odaberete pesmu ili melodiju po sopstvenom izboru, odredite jačinu zvuka, dužinu trajanja itd. Program podržava osnovne audio formate, među kojima su:  MP3, WAV i WMA.

Jos jedna interesanta stvar koji vam nudi ovaj program jeste da umesto melodije postavite da alarm pokrene neku url adresu ili možda neki .exe , .com, .cms ili .bat fajl.

Free Alarm Clock je mali ali koristan program. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom ove vrste toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 3,80 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Ne radi iz sleep moda.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *