OneTab

 OneTab

OneTab

Ubzajte značajno Chrome ili Firefox bukvalno jednim klikom.

Prilikom surfovanja internetom, često se nalazimo u situaciji da u našem browser-u bude otvoren veliki broj tabova (stranica). Iako će nam te stranice u nekom trenutku biti potrebne, ostavljanje njihove sporedne aktivacije dovodi do značajnog usporavanja browser-a i dalje pretrage. Sa druge strane, njihovo zatvaranje pa ponovno pretraživanje ili čuvanje u bookmarku, ukoliko nam u budućnosti neće trebati, uopšte nije praktično. Efikasno rešenje za navedenu situaciju predstavlja OneTab.

OneTab je besplatan alat za Google Chrome i Firefox browser koji vam omogućava da jednim klikom na njegovu ikonicu sve otvorene tabove pretvorite u jedan tab.

Naime, njegovom aktivacijom formira se tab sa listom koja se sadrži url adrese i nazive svih prethodno otvorenih stranica. Ovim sažimanjem on čuva resurse vašeg sistema i omogućava dalje normalno funkcionisanje browser-a.

Da bi ste pristupili nekoj stranici iz formirane liste potrebno je samo da kliknete na nju i ona će ponovo  biti aktivirana. Ukoliko želete da sve vratite u prvobitno stanje tu je opcija restore all.

OneTab vam nudi mogućnost da kreiranu listu imenujete, zaključate, kompletno zatvorite, eksportujete, kao i da je podelite sa drugim računarom.

OneTab je zaista odličan dodatak za Google Chrome i Firefox browser. Svim korisnicima toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija OneTab za Google Chrome browser, da preuzmete verziju za Firefox kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *