OneTab

OneTab

OneTab

Ubzajte značajno Chrome ili Firefox bukvalno jednim klikom.

Prilikom surfovanja internetom, često se nalazimo u situaciji da u našem browser-u bude otvoren veliki broj tabova (stranica). Iako će nam te stranice u nekom trenutku biti potrebne, ostavljanje njihove sporedne aktivacije dovodi do značajnog usporavanja browser-a i dalje pretrage. Sa druge strane, njihovo zatvaranje pa ponovno pretraživanje ili čuvanje u bookmarku, ukoliko nam u budućnosti neće trebati, uopšte nije praktično. Efikasno rešenje za navedenu situaciju predstavlja OneTab.

OneTab je besplatan alat za Google Chrome i Firefox browser koji vam omogućava da jednim klikom na njegovu ikonicu sve otvorene tabove pretvorite u jedan tab.

Naime, njegovom aktivacijom formira se tab sa listom koja se sadrži url adrese i nazive svih prethodno otvorenih stranica. Ovim sažimanjem on čuva resurse vašeg sistema i omogućava dalje normalno funkcionisanje browser-a.

Da bi ste pristupili nekoj stranici iz formirane liste potrebno je samo da kliknete na nju i ona će ponovo  biti aktivirana. Ukoliko želete da sve vratite u prvobitno stanje tu je opcija restore all.

OneTab vam nudi mogućnost da kreiranu listu imenujete, zaključate, kompletno zatvorite, eksportujete, kao i da je podelite sa drugim računarom.

OneTab je zaista odličan dodatak za Google Chrome i Firefox browser. Svim korisnicima toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija OneTab za Google Chrome browser, da preuzmete verziju za Firefox kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *