GWX Control Panel

GWX Control Panel

GWX Control Panel

GWX Control Panel je besplatan program koji sprečava nadogradnju operativnih sistema Windows 7 i Windows 8 na Windows 10.

Kako Microsoft sve više ulaže u agresivniju kampanju za nadogradnju svih sistema na Windows 10, sve je teže izbeći ga bilo kroz uporne notifikacije ili različite programe. Upravo tim problemom pozabavili su se programeri koji stoje iza GWX Control Panel-a i ponudili su svim korisnicima brzo I efikasno rešenje.

Naime, oni su ponudili skup alata sa kojima možete jednostavno da uklonite ikonicu „Get Windows 10“, da sprečite Windows Update od automatskog preuzimanja i instaliranja novog operativnog sistema, da uklonite instalacione fajlove ukoliko ih već imate na računaru, kao i da obrišete programe za koje se zna da će izazivati vaš sistem da se nadogradi na Windows 10.

Naravno, ukoliko se u nekom trenutku ipak predomislite u vezi nadogradnje vašeg sistema na Windows 10 uvek možete da vratite sve postavke u prvobitno stanje.

GWX Control Panel je mali ali koristan alat za sve korisnike koji ne žele da nadograde svoj sistem na Windows 10. Ukoliko ste i vi jedan od njih, onda vam toplo preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,83 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *