Let’s Make Music

Let’s Make Music

LMMS Logo

LMMS – Let’s make music je besplatan više platformski program za pravljenje muzike. Za razliku od ostalih programa, LMMS nudi ceo paket sa MIDI Klavijaturom, modernim korisničkim interfejsom i velikim brojem različitih opcija za pravljenje muzike po bilo kom ukusu.

Uz pomoć Let’s make music programa korisnik može na svom računaru da proizvodi muziku tako što ima opcije da stvara razne melodije i ritmove, sintezuje i meša zvukve, i na kraju da uređuje sve spremne melodije.

Let’s make music sadrži veliki asortiman različitih plugin-a za instrumente i zvučne efekte, takođe sadrži VST i SoundFont podršku.

LMMS Prikaz Rada u Programu

Let’s make music olakšava pravljenje većih pesama uz pomoć interfejsa koji je lak za korišćenje i koji omogućava bilo kakve izmene ritma, uređivanje ostalih melodija, ali takođe može da uredi više muzičkih slojeva za različite efekte.

Let’s make music je odličan besplatan program za pravljenje muzike, ali kao i kod nekih profesionalnijih programa ove namene, malo je teže za nove korisnike da sami krenu u proces stvaranja, potrebno imati neko predznanje iz oblasti pravljenja muzike kako bi na pravi način iskorstili sve mogućnosti ovog programa.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 7 / 8 / 10 / Mac OS / Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 3,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *