LinkedIn Learning – Ogroman broj besplatnih i plaćenih kurseva

LinkedIn Learning – Ogroman broj besplatnih i plaćenih kurseva

LinkedIn Learning je besplatna aplikacija koja sadrži ogroman broj besplatnih i plaćenih kurseva, a dostupna je za Android, iOS i putem veb sajta. U ovoj recenziji ćemo se fokusirati na verziju za Android, ali sve što ćemo reći važi i za ostale platforme.

Kako radi LinkedIn Learning?

Kompanija LinkedIn je pre nekog vremena kupila veb sajt lynda.com koji se fokusirao na besplatne i plaćene kurseve za učenje, a sada je od sadržaja tog veb sajta napravljena i aplikacija. Kada instalirate LinkedIn Learning, prvo što treba da uradite je da se ulogujete. Za logovanje se koristi isti nalog koji se koristi za pristup LinkedIn veb sajtu, a ukoliko nemate ovaj nalog, moraćete ga napraviti. Sve ovo možete uraditi, kako iz LinkedIn veb sajta, tako i iz LinkedIn Learning aplikacije.

LinkedIn Learning meni

Kada se ulogujete, dobićete pristup bazi od preko 16 hiljada kurseva koji su podeljeni po kategorijama. Ukoliko ste na LinkedIn-u uredili svoj nalog, to jest, dodali oblasti kojima se bavite, automatski ćete dobiti predloge kurseva iz tih oblasti.

Kursevi su u video formatu, a moguće je odabrati opciju da se pušta samo ton, bez slike, što je odlično ukoliko samo slušate predavanje i želite da uštedite mobilni internet. Pored ovoga, sve kurseve je moguće preuzeti, tako da im uvek imate pristup, bez obzira da li imate internet ili ne.

Kada pronađete kurs koji želite, moguće je sačuvati ga na “Listu želja“. U ovoj sekciji je moguće pravljenje kategorija u koje sami dodajete kurseve, što pomaže da se lakše snađete. Kada počnete sa gledanjem ili slušanjem kursa, ukoliko ga prekinete u nekom trenutku tokom gledanja, biće zapamćeno gde ste stali, tako da kada želite da nastavite, nećete morati da tražite.

Takođe, kursevi sadrže i sekciju sa pitanjima i odgovorima, kao i zadatke za vežbanje i fajlove koji su potencijalno bitni za kurs. Da li i na koji način su iskorišćene ove opcije zavisi od autora kursa, tako da je odlično i to što korisnici mogu da ostave ocenu koja će vam pomoći da znate da li je kurs dobar ili ne, pogotovu ukoliko se kurs plaća.

LinkedIn Learning teme

LinkedIn Learning je odlična aplikacija, ali to koliko će biti korisna zavisi od samih kurseva

Što se kvaliteta same aplikacije tiče, nemamo nikakvih zamerki. Sve radi savršeno, a sadrži odlične opcije za korišćenje na mobilnom telefonu. To koliko će vam koristiti zavisi od samih kurseva, kojih ima stvarno mnogo, ali da li će vam ona služiti bolje od neke druge platforme za učenje, morate sami da procenite.

Platforma:
Android, iOS i veb sajt

U linku za preuzimanje, ponudili smo LinkedIn Learning verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

Da posetite LinkedIn Learning veb sajt, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *