Moviebase – Informacije o filmovima i serijama

Moviebase – Informacije o filmovima i serijama

Ukoliko volite da gledate filmove i serije, verovatno koristite servise kao što su IMDB ili The Movie Database za pronalaženje sadržaja za gledanje. Aplikacija koju ćemo vam predstaviti će vam pomoći ne samo da pronađete sledeću seriju koju ćete gledati, već će vas i obaveštavati kada izađe nova epizoda ili kada se određeni film pojavi u bioskopima.

Moviebase je besplatna aplikacija za Android koja će vam pomoći da pronađete film ili seriju za gledanje, a obaveštavaće vas i kada izađe nova epizoda ili film.

Kako radi Moviebase?

Prvo što moramo napomenuti je da Moviebase ne služi za online gledanje filmova i serija, već sadrži informacije kao što su opis, kritike, glumačku postavu, ocenu, komentare publike, trejler i tako dalje. Iskreno, za svaki film ili seriju ima toliko informacija, koje su odlično organizovane, da smo impresionirani.

Moviebase meni

Kada instalirate i pokrenete Moviebase, prvo što treba da uradite je da sa pozamašne liste odaberete filmove i serije koje ste već gledali. Ovo ima dvojaku funkciju. Prvo, na ovaj način ćete reći aplikaciji kakav je vaš ukus tako da će moći da vam preporuči nešto što će vas potencijalno interesovati i drugo, ukoliko i dalje izlaze nove epizode serije koju ste izabrali, aplikacija će vas obavestiti kada izađe nova epizoda.

Na dnu ekrana se nalazi nekoliko tabova i ovde ćete moći da pretražujete sadržaj aplikacije, pronađete trenutno aktuelne filmove i serije, kao i da uredite svoj nalog. Moviebase možete da koristite bez kreiranja besplatnog naloga, ali ova opcija postoji i donosi nekoliko manje bitnih opcija.

Moviebase informacije o seriji

Na žalost, ovde moramo da damo jednu veliku kritiku, a to su reklame, što je i glavna kritika ostalih korisnika. Moviebase je prepunjen reklama, toliko da je korišćenje aplikacije maltene nemoguće. Gde god da pritisnete otvoriće se reklama. Pored toga, reklame se nalaze i u samoj aplikaciji. Čitate kritiku filma, tekst će biti podeljen na dva dela između kojih je reklama.

Razumemo da besplatni programi ili aplikacije moraju nekako da zarade, ali ovo je previše. Kada korišćenje postane mučno do te mere da jedva čekamo da završimo sa pisanjem recenzije, samo da bi prestali da se maltretiramo sa reklamama, onda znate da nešto nije u redu.

Moviebase je odlična aplikacija upropašćena reklamama

Moviebase stvarno jeste odlična aplikacija. Radi fenomenalno, sadrži veliki broj korisnih i dobro organizovanih informacija, izgleda lepo i moderno, a opcija da vas obaveštava o novim epizodama je izuzetno korisna. Na žalost sve ovo pada u vodu pošto je korišćenje mučno zbog ogromnog broja reklama. Ukoliko kupite premijum verziju uklonićete sve reklame i rešiti ovaj problem, ali mi dajemo kritike besplatne verzije, a ona je u ovom slučaju negativna.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *