Stremio – Besplatno gledanje filmova i serija

Stremio – Besplatno gledanje filmova i serija

Stremio je besplatan program za besplatno gledanje filmova i serija dostupan za Windows 10, 11, Linux i macOS, a sadrži i aplikaciju za Android i iOS. U ovoj recenziji fokusiraćemo se na verziju za Windows, ali sve što kažemo će manje-više važiti i za ostale verzije.

Kako radi Stremio?

Kada preuzmete i instalirate Stremio, prvo što treba da uradite je da napravite besplatan nalog i da se ulogujete. Kada se ulogujete, ugledaćete lep i moderan korisnički interfejs, koji je lak za korišćenje, pa će se i početnici lako snaći u njemu.

Stremio radi tako što vam omogućava da se povežete sa servisima za stream-ovanje video sadržaja, a filmove i serije gledate direktno iz programa, tako da, na primer, ne morate otići na Netflix-ov sajt da bi gledali film. Podržava sve popularne video servise, kao što je već pomenuti Netflix, Disney+, Hulu, YouTube i mnogi drugi, a moguće je povezati se i sa torrent-skim veb sajtovima i gledati filmove bez potrebe da film prethodno preuzmete.

Napomena: ukoliko povezujete Stremio na torrent sajtove, pročitajte prvo šta su torrent-i. Gledanje filmova preko torrent-a je ilegalno u većini zemalja, pa se stoga prvo informišite, da ne bi ste došli u situaciju da morate da plaćate velike kazne.

Stremio meni

Povezivanje sa online servisima se vrši tako što u program instalirate odgovarajući plugin koji izvršava povezivanje sa određenim servisom. Sve plugin-ove preuzimate direktno iz programa, a da bi instalirali plugin sve što treba da uradite je da kliknete na dugme Install koje se nalazi pored imena svakog plugin-a.

Kao što vidite, pre nego što počnete sa gledanjem, neophodno je da prethodno instalirate odgovarajući plugin. Tako, ako želite da gledate film sa Netflix-a, morate da instalirate Netflix plugin. Međutim, kada jednom shvatite kako sve ovo radi i kada se upoznate sa opcijama programa, videćete da je korišćenje izuzetno jednostavno.

Bitno je napomenuti da ukoliko se povezujete sa servisom koji zahteva da prethodno platite za njegovo korišćenje, moraćete da imate plaćenu pretplatu da bi film ili seriju gledali pomoću Stremio-a. Sa druge strane, ukoliko je servis besplatan i gledanje pomoću Stremio-a će biti besplatno. Ono što je najbolje je da pomoću Stremio-a lako možete da pronađete besplatan servis koji sadrži ono što vas interesuje.

Stremio pluginovi

Što se samog programa tiče, ovde imamo samo pohvale. Kao prvo, svaki film ili seriju možete da pretražite pomoću opcije za pretragu u programu. Kada pronađete ono što želite da gledate, moći ćete da vidite sve dodatne informacije, kao što su žanr, imena glumaca i režisera, dužinu trajanja, IMDb ocenu, a često ćete moći i da pogledate trejler, mada ovo nije uvek dostupno. Filmove i serije možete da sačuvate u biblioteci, odakle možete kasnije da ih gledate, a kada su u pitanju serije, program će voditi računa o tome koje epizode ste pogledali, a koje ne.

Sam player u kome gledate filmove je takođe odličan. Pored svih standardnih opcija, sadrži i dodatne opcije, kao što su, prikaz koliko interneta je potrošeno prilikom učitavanja videa, mogućnost da izaberete ili promenite prevod, kod serija, listu epizoda koja se nalazi sa desne strane player-a i odakle lako možete da promenite epizodu i još mnogo zgodnih opcija. Takođe, u podešavanjima ćete pronaći mnoštvo opcija koje će vam omogućiti da dodatno podesite kao će se video reprodukovati.

Stremio je obavezan program za sve ljubitelje serija i filmova

Stremio je odličan program i iskreno verujemo da, ukoliko volite da gledate filmove i serije, ovo je obavezan program za vas. Korišćenje je jednostavno, player je fenomenalan i iskreno ne možemo da pronađemo ni jednu opciju koja nam je zafalila. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Stremio dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10, 11, Linux, macOS, Android i iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *