Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus je besplatan program za detektovanje i uklanjanje virusa na računaru.

U pitanju je veoma lagan i nezahtevan antivirusni program koji je zasnovan na cloud-scanning tehnologiji i koji nudi veoma efikasnu real-time zaštitu.

Glavna prednost ovog programa u odnosu na njegovu konkurenciju jeste stalna komunikacija sa serverom, u ovom slučaju sa PandaLabs, preko kojeg se vrši skeniranje i učestalo ažuriranje baze. Tako da, prostor i resursi (procesor, RAM memorija) koji bi inače bili zauzeti nekim antivirusni programom na računaru, ovde su znatno smanjeni.

Pored cloud antivirusne i antispyware zaštite u realnom vremenu, Panda Free Antivirus odlikuje i zaštitom predviđenom ponašanjem, nagledanjem procesa, odnosno URL i web filtriranjem.

Što se tiče samog interfejsa, veoma je sažet i pregledan. Pomoću raspoloživih funkcija može se jednostavno izvršiti skeniranje, pregled izveštaja, izmena postavki itd.

Panda Free Antivirus predstavlja sasvim solidan antivirusni program, koji će sigurno zadovoljiti potrebe svakog prosečnog korisnika. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *