Mendeley

Mendeley

Mendeley

Mendeley je besplatan program za generisanje, čuvanje, upravljanje referenci i PDF dokumenata. Podržan na Windows, Linux, Android i IOS uređajima.

Predstavlja takozvani Reference Manager (RM) i akademsku društvenu mrežu, pomoću koje korisnici mogu jednostavno da organizuju svoje radove, automatski generišu bibliografiju, budu u toku sa najnovijim istraživanjima i jednostavno uspostave saradnju sa svojim kolegama.

Kako bi mu pristupili, sve što je potrebno da uradite jeste da instalirate Mendeley program na svoj računar, ili aplikaciju na mobilnom telefonu, i registrujete se pomoću besplatnog naloga, koji vam daje 2GB slobodnog prostora i pristup povelikoj biblioteci uređenoj prema vašim potrebama.

Neka dalje objašnjenja za upotrebu ovog programa bi bila sasvim suvišna, jer mogućnosti koji on nudi su zaista mnogobrojne, a i proširive pomoću raznih pluginova (MS Word, OpenOffice, LibreOffice itd.)

Sama činjenica da Mendeley broji preko 3 miliona korisnika koji su kreirali biblioteku od preko 350 miliona dokumenata, govori vam koliko je ovaj projekat ozbiljan. Tako da, toplo vam preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux, Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *