Polish za laku obradu slika na Android-u

Polish za laku obradu slika na Android-u

Polish je neverovatna besplatna aplikacija za obradu slika, koja sadrži odličan izbor funkcionalnosti. Aplikacija je pogodna za sve neiskusne korisnike, koji se u njoj mogu prilično lako snaći. Ovde se radi o velikom izboru različitih opcija koje sadrže klasični photo-editori, ali kreatori su se potrudili da ostave svoj lični pečat, dodavanjem stikera u neon varijanti i izradom kolaža.

Funkcionalnosti

Osim standardnih podešavanja kontrasta, osvetljenja i boja, sečenja i umetanja slika, Polish nudi veliki izbor atraktivnih filtera kao što su: lomo, pink, vinjeta, prirodno, toplo, rosa, tamno… Možete isprobati Glitch efekte: negativ, neonski sjaj ili zamućenje slike. Takođe, postoje i brojne opcije retuširanja lica i tela – te na svoje fotografije možete dodavati mišiće ili tetovaže, a možete i izgledati vitkije.

Postoji i opcija dodavanja i editovanja teksta. Možete dodavati natpise u preko sto varijanti, raznovrsnog stila i veličine fonta. Zanimljivo je da aplikacija sadrži opciju eksportovanja na Facebook i Instagram, pa čak i menjanje rezolucije kako bi bila spremna za deljenje.

Karakteristično je pravljenje kolaža. U jedan kolaž možete dodati do 18 fotografija i rasporediti ih kako želite, a zatim izabrati oblik ivica, ram slike i pozadinu kolaža. Polish sadrži veliki izbor stikera u besplatnoj verziji, s jednim nedostatkom. Naime, stikeri i efekti besplatne i plaćene verzije nisu odvojeni u posebnim odeljcima, već se stalno mešaju i stvaraju pomalo konfuznu sliku interfejsa.

Nedostaci

Stvar koja najviše smeta prilikom obrade slika jesu reklame koje „iskaču“ iz svih mogućih uglova i u svim fazama obrade fotografije, tako da je nemoguće da ih ne primetite. Prevod na srpski je pun grešaka, a za određene reči ne postoji prevod, već samo ćirilicom napisana engleska reč. Sledeća zamerka, koju smo već napomenuli, jeste preklapanje efekata iz plaćene verzije, koji u besplatnoj verziji ne mogu da se koriste.

Ukoliko želite da se „igrate“ sa fotografijama na svom telefonu, a ne smeta Vam pomalo konfuzan interfejs i možete da se nosite sa dosadnim reklamama, onda je Polish odlična aplikacija za Vas.

Platforma:

Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *