Polish za laku obradu slika na Android-u

 Polish za laku obradu slika na Android-u

Polish je neverovatna besplatna aplikacija za obradu slika, koja sadrži odličan izbor funkcionalnosti. Aplikacija je pogodna za sve neiskusne korisnike, koji se u njoj mogu prilično lako snaći. Ovde se radi o velikom izboru različitih opcija koje sadrže klasični photo-editori, ali kreatori su se potrudili da ostave svoj lični pečat, dodavanjem stikera u neon varijanti i izradom kolaža.

Funkcionalnosti

Osim standardnih podešavanja kontrasta, osvetljenja i boja, sečenja i umetanja slika, Polish nudi veliki izbor atraktivnih filtera kao što su: lomo, pink, vinjeta, prirodno, toplo, rosa, tamno… Možete isprobati Glitch efekte: negativ, neonski sjaj ili zamućenje slike. Takođe, postoje i brojne opcije retuširanja lica i tela – te na svoje fotografije možete dodavati mišiće ili tetovaže, a možete i izgledati vitkije.

Postoji i opcija dodavanja i editovanja teksta. Možete dodavati natpise u preko sto varijanti, raznovrsnog stila i veličine fonta. Zanimljivo je da aplikacija sadrži opciju eksportovanja na Facebook i Instagram, pa čak i menjanje rezolucije kako bi bila spremna za deljenje.

Karakteristično je pravljenje kolaža. U jedan kolaž možete dodati do 18 fotografija i rasporediti ih kako želite, a zatim izabrati oblik ivica, ram slike i pozadinu kolaža. Polish sadrži veliki izbor stikera u besplatnoj verziji, s jednim nedostatkom. Naime, stikeri i efekti besplatne i plaćene verzije nisu odvojeni u posebnim odeljcima, već se stalno mešaju i stvaraju pomalo konfuznu sliku interfejsa.

Nedostaci

Stvar koja najviše smeta prilikom obrade slika jesu reklame koje „iskaču“ iz svih mogućih uglova i u svim fazama obrade fotografije, tako da je nemoguće da ih ne primetite. Prevod na srpski je pun grešaka, a za određene reči ne postoji prevod, već samo ćirilicom napisana engleska reč. Sledeća zamerka, koju smo već napomenuli, jeste preklapanje efekata iz plaćene verzije, koji u besplatnoj verziji ne mogu da se koriste.

Ukoliko želite da se „igrate“ sa fotografijama na svom telefonu, a ne smeta Vam pomalo konfuzan interfejs i možete da se nosite sa dosadnim reklamama, onda je Polish odlična aplikacija za Vas.

Platforma:

Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *