RBdigital online biblioteka za Android i iOS

RBdigital online biblioteka za Android i iOS

RBdigital je besplatna aplikacija za Android i iOS koja omogućava pozajmljivanje e-knjiga, časopisa i stripova iz lokalnih biblioteka. Aplikacija podržava pregledanje drugih sadržaja, kao što su video zapisi i audio sadržaji. Iako su ovo digitalne kopije i dalje ih pozajmljujete iz lokalne biblioteke, što znači da morate da budete registrovani član biblioteke koja je u ovom sistemu da biste registrovali nalog u aplikaciji.

RBdigital: Funkcionalnost i interfejs

Dostupnost sadržaja zavisi od biblioteke, i baš kao i prava biblioteka, možete stvari pozajmljivati samo na određeno vreme. Ova aplikacija omogućava da pozajmljujete i vraćate stvari, a da nikada fizički ne kročite u zgradu. Prilikom preuzimanja fajlova možete im pristupiti u bilo koje vreme, iz online ili offline režima.

Sadržajem su obuhvaćene knjige u elektronskom obliku, magazini, filmovi, serije, pa čak i edukacioni sadržaji, poput raznovrsnih kurseva.

Mnogo je biblioteka koje se udružuju sa RBdigital za pristup ovoj usluzi. Mnoge manje biblioteke takođe podržavaju ovu uslugu, pa proverite da li je vaša biblioteka podržava. Moguć problem može nastati ukoliko nemate biblioteku u svojoj okolini koja podržava ovu aplikaciju, ali to možete lako rešiti time sto ćete se učlaniti u neku koja je podržava putem interneta.

Ne postoji ograničenje u broju časopisa koje možete preuzeti, niti ograničenje u broju izdanja koja se mogu preuzeti. Kada otvorite sekciju sa časopisima, bićete odvedeni na portal sa svim dostupnim izdanjima. Časopisi su organizovani po abecedi i prikazana je naslovnica najnovijeg broja. Ne postoji mogućnost pretplate na časopis, već samo obaveštenje putem email-a.

RBdigital aplikacija je prilagođena za osobe sa slabim vidom. Stranice su prikazane u visokoj rezoluciji slike do kojih se lako može kretati. Takođe, podržane su opcije zumiranja stranica, uvećanja fonta i rotiranja stranice. Postoji i opcija glasovnog čitanja stranica, koji odlično funkcioniše, jer se tekst čita pravilno i bez zastoja.

Zaključak

Ukoliko volite da čitate, a ne volite da odlazite do biblioteke i gubite vreme, RBdigital je aplikacija koju bi trebalo da isprobate.

U linku za preuzimanje, ponudili smo RBdigital verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

Platforma:

Android, IOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *