Slimjet

Slimjet

Slimjet Prikaz Pretrazivaca

Slimjet je besplatan internet pretraživač koji je nastao od takozvanog Chromium projekta od strane Gugl kompanije. Slimjet nema mnogo posebnih stavki, ali zato ima ugrađeni takozvani ad block, što omogućava korisniku da koristi ovaj internet pretraživač bez dosadnih reklama.

Slimjet se ponosi svojom sigurnošću, on ne dozvoljava velikim kompanijama kao što su Gugl i i Fejbuk da dele korisnikove privatne podatke o lokaciji ili bilo čemu drugom. Ovaj internet pretraživač ne šalje nikakve podatke kao što na primer radi Chrome pretraživač. Slimjet je takođe naoružan sa najnaprednijom tehnologijom koja sprečava razne napade na korisnikovu privatnost.

Slimjet je brži kad se pokreće od ostalih internet pretraživač, brže učitava stranice, a sve to radi bez ikakvih takozvanih plugin-ova tj. dodataka na vašem internet pretraživač. Ali on i dalje sadrži sve korisne alatke kao što su PDF čitač, Photo Salon za slike i mnoge druge.

Slimjet takođe podržava većinu dodataka i tema za Chrome pretraživač. Korišćenje svih tih dodataka na ostalim internet pretraživačima ih znatno usporava zato je Slimjet dobar izbor.

Sistemska Zahtevnost

Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Preuzeo sam ovaj preglednik i veoma sam zadovoljan njime, preporucio bi da ga isprobate.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *