RogueKiller

RogueKiller

RogueKiller Prikaz Skeniranja

RogueKiller je besplatan antivirus dizajniran da analizira, detektuje, zaustavi i ukloni razne računarske infekcije. RogueKiller štiti od rutkitova, malvera, špijunskog softvera, junkvare, PUPs (Potentially Unwanted Programs – Potencijalno Neželjenih Programa), trojanaca, crva, skrivenih procesa i još mnogih drugih opasnosti.
RogueKiller može da obavlja nekoliko popravki štete nastalih od neželjenog softvera na vašem računaru kao što je popravka sistemskih datoteka nakon uklanjanja rutkita, ali može i da povrati datoteke koje su bile sakrivene od strane malver štetnih programa.

Ako nikad niste koristili ovaj program preporučeno je da pogledate oficijalni tutorijal o načinu korišćenja i instalaciji gde je prikazano i sa slikama kako treba instalirati i pokrenuti program. Ovaj tutorijal je napisan od strane samih programera koji su napravili program.

Kada pokrenete RogueKiller i završite sa skeniranjem prikazani fajlovi će biti u jednoj od sledećih boja:

  • Crvena – Infekcija neželjenog softvera.
  • Narandžasta – PUBs (Potencijalno Neželjeni Programi).
  • Siva – Sumnjivi programi.
  • Zelena – Bezbedni tj. nisu poznati kao štetni programi.

U zavisnosti od ovih boja korisnik može da izabere da obriše određene pretnje.

Poslednja stvar koju želite na vašem računaru jeste TDSS (takođe poznat kao TDL) ili takozvani ZeroAccess (takođe poznat kao Sirefef) rutkit. Ovo su prave opasnosti, a ovaj program može da ih ukloni. Ovaj antivirus treba pokrenuti par puta mesečno da bi vaš računar bio bezbedan. RogueKiller je besplatan antivirus dizajniran da analizira, detektuje, zaustavi i ukloni razne računarske infekcije.

Ovaj antivirus spada u takozvanu freeware klasu programa što znači da je besplatno korišćenje ali takođe i podržava plaćanje za naprednije verzije programa. Plaćanje je opciono i do korisnika je da izabere da li to želi ili ne. Ovaj program jeste potpuno besplatan za korišćenje i bez plaćanja, ali plaćena verzija dobija više kontrole i opcija nad programom.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / 7 / 8 / 8.1 / 10 / x32 i x64 verzije

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *