Streaming Video Recorder

Streaming Video Recorder

Streaming Video Recorder je besplatan program za lako i brzo snimanje video materijala sa nekoliko različitih video streaming sajtova kao što je YouTube direktno na vaš računar.

Gledate prenos utakmice preko Interneta, a želeli bi ste da ponovo pogledate najbolje delove, nema problema, pomoću Streaming Video Recordera, snimite utakmicu na vaš računar i gledajte je kasnije koliko god puta želite. Za gledanje videa online trebaće vam Fleš plejer, a za kasnije gledanje snimljenog materijala, trebaće Vam FLV Player.

Skidanje videa pomoću Streaming Video Recordera može biti i do 10 puta brže nego kod standardnih download alata. Program omogućava i izbor kvaliteta videa koji želite skinuti. Ponuđeni kvalitet videa za snimanje nudi kvalitet fleš videa, mp4 wide screen-a, pa sve do videa visoke rezolucije (HD). Ponuđeni kvalitet videa za snimanje isključivo zavisi od sajta sa koga se video gleda.

Interfejs programa je veoma jednostavan, čak propraćen kratkim uputstvom tj. koracima koje treba slediti.

Pomoću ovog programa možete skinuti bilo koji video sa YouTube-a. Skinuti video materijal kasnije možete prekonvertovati pomoću Any Video Converter-a u bilo koji format i gledati na mobilnom telefonu, navigaciji u kolima ili bilo kom drugom uređaju.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/Win7/Windows 10

Napomena: CNET je ukino ovaj program za download bez prethodne najave. Tako da je u linku za preuzimanje ponuđen alternativni program Wondershare Streaming Video Recorder. Program radi na potpuno istom principu, samo što je ograničen na svega 7 dana besplatnog korišćenja.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Na žalost, ovaj program nije više dostupan za download, kao alternativu, probajte ovaj program: Wondershare Streaming Video Recorder

    Izvinjavamo se svim našim korisnicima, CNET je jednostavno ukino program bez prethodne najave.

    Hvala vam što ste sa nama.

    Srdačan pozdrav

  • Molim Vas, da mi objanite gde gresim? Jer ponudjeni besplatni program "Streaming Video Recorder" ne mogu da "skinem". Posle klika na "Preuzmite program u svoj racunar" pojavljuce se "novi ekran" sa "cnet Downloaders", ali ne nudi i skidanje datoteke. Sta dalje? Hvala i pozdrav!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *