WordWeb

WordWeb

WordWeb

WordWeb je veoma korisna aplikacija koja vam može dati definiciju, sinonim i antonim bilo koje reči koja vam je nepoznata, bez uslova da ste online, iako se može nakačiti na internet radi proširenja baze i upotrebe Wikipedie.

Interfejs izgleda kao proširena verzija bilo kojeg velikog digitalnog rečnika, što će kod korisnika olakšati korišćenje i navikavanje. Baza sadrži više od 150,000 korenskih reči i preko 120,000 sinonima, veoma mnogo pravilnih imenica, izreka i rečenica.

Posle unošenja termina u polje „Lookup dialog box“ ,definicija istog će se pojaviti u gornjem panelu, zajedno sa tabovima koji povezuju različite „Wiki“ funkcije. Donji panel nudi tabove kao što su sinonimi, antonimi i povezane reči.

Najupadljivija opcija je svakako podrška za hotkey. Od korisnika je dovoljno da pritisne hotkey combo dok je kursor iznad željene reči i WordWeb će odmah izbaciti relevantne informacije. Aplikacija sadrži opciju za promenu baze sa nekoliko varijacija Engleskog, opciju za izmenu veličine teksta i isključivanje, prepoznavanja uvredljivih termina.

Upotreba i funkcionalnost WordWeb-a je svakako vredna plaćanja ali na svu sreću program je besplatan.

Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/Vista/Win 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 2,80 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *