Taskade – organizujte svoj tim

 Taskade – organizujte svoj tim

U eri rada od kuće u stalnoj smo potrazi za sve boljim i sveobuhvatnijim alatima da nam pomognu. Iako imamo one koji solidno izvršavaju pojedinačne funkcije kao Viber za dopisivanje, Google Keep za pravljenje lista i Zoom za video konferencije, malo je onih koji u sebi sadrže više funkcija i to dobro rade. Pronašli smo jedan takav alat, u pitanju je Taskade, besplatan program za Windows, macOS, Linux, Android i iOS, kao i ekstenzije za Chrome, Firefox i Edge.

Šta je Taskade

Taskade je aplikacija za upravljanje zadacima, savršena za male i srednje timove koji rade na kratkoročnim i dugoročnim projektima. Ovaj impresivan alat poseduje bogat skup funkcija koje uključuju dnevni/nedeljni raspored zadataka, ažuriranja u realnom vremenu, mogućnost video konferencija i još mnogo toga.

Taskade radna povrsina

Uz Taskade korisnici dobijaju softver za upravljanje zadacima gde na jednom mestu svi članovi tima imaju pristup listi zadataka i mogućnost da sami kreiraju zadatke ili liste obaveza, kao i da vide sve zadatke za taj dan ili ostatak nedelje. Postoji čak i mogućnost da se projekat podeli na pojedinačne zadatke, a oni rasporede na određeni vremenski period i tako će svi članovi tima znati kada je i šta na redu da se uradi.

Taskade kalendar

Korisnici mogu da odaberu kako žele da vide svoje zadatke, a zatim označe zadatak kada je izvršen. Kako se više zadataka završava i označava, traka napretka se popunjava, prikazujući ukupan napredak tima.

Taskade, takođe radi kao i aplikacija za dopisivanje, obične i video pozive, kao i video konferencije. Sve ovo pruža brzu i laku komunikaciju svih članova tima što za rezultat ima bolje rezultate i brže vreme izvršenja zadataka.

Zaključak

Taskade je vrlo jednostavan alat za komunikaciju i upravljanje zadacima, koji će mnogima odmah biti lak za upotrebu. Interfejs je stvarno prelep, a moguće je dodatno ga prilagođavati ličnom ukusu. Ukoliko imate tim ili vam jednostavno treba program za beleške i organizaciju preporučujemo vam da isprobate Taskade.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *