Taskade – organizujte svoj tim

Taskade – organizujte svoj tim

U eri rada od kuće u stalnoj smo potrazi za sve boljim i sveobuhvatnijim alatima da nam pomognu. Iako imamo one koji solidno izvršavaju pojedinačne funkcije kao Viber za dopisivanje, Google Keep za pravljenje lista i Zoom za video konferencije, malo je onih koji u sebi sadrže više funkcija i to dobro rade. Pronašli smo jedan takav alat, u pitanju je Taskade, besplatan program za Windows, macOS, Linux, Android i iOS, kao i ekstenzije za Chrome, Firefox i Edge.

Šta je Taskade

Taskade je aplikacija za upravljanje zadacima, savršena za male i srednje timove koji rade na kratkoročnim i dugoročnim projektima. Ovaj impresivan alat poseduje bogat skup funkcija koje uključuju dnevni/nedeljni raspored zadataka, ažuriranja u realnom vremenu, mogućnost video konferencija i još mnogo toga.

Taskade radna povrsina

Uz Taskade korisnici dobijaju softver za upravljanje zadacima gde na jednom mestu svi članovi tima imaju pristup listi zadataka i mogućnost da sami kreiraju zadatke ili liste obaveza, kao i da vide sve zadatke za taj dan ili ostatak nedelje. Postoji čak i mogućnost da se projekat podeli na pojedinačne zadatke, a oni rasporede na određeni vremenski period i tako će svi članovi tima znati kada je i šta na redu da se uradi.

Taskade kalendar

Korisnici mogu da odaberu kako žele da vide svoje zadatke, a zatim označe zadatak kada je izvršen. Kako se više zadataka završava i označava, traka napretka se popunjava, prikazujući ukupan napredak tima.

Taskade, takođe radi kao i aplikacija za dopisivanje, obične i video pozive, kao i video konferencije. Sve ovo pruža brzu i laku komunikaciju svih članova tima što za rezultat ima bolje rezultate i brže vreme izvršenja zadataka.

Zaključak

Taskade je vrlo jednostavan alat za komunikaciju i upravljanje zadacima, koji će mnogima odmah biti lak za upotrebu. Interfejs je stvarno prelep, a moguće je dodatno ga prilagođavati ličnom ukusu. Ukoliko imate tim ili vam jednostavno treba program za beleške i organizaciju preporučujemo vam da isprobate Taskade.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *