TorrentRover

Ažurirano: septembar 12th, 2022
TorrentRover

TorrentRover

TorrentRover je besplatan program za pronalaženje torrent fajlova.

Zasnovan je na komunikaciji sa velikim i poznatim torrent sajtovima, kao što su: isoHunt, KickAssTorrents itd. Nakon unosa vašeg upita u polje za pretragu u okviru programa, on direktno šalje vaš zahtev navedim sajtovima i povratne informacije tj. rezultate prikazuje vam u vidu liste u donjem panelu programa.

Lista će sadržati, pored naziva fajla, kategoriju kojoj pripada taj fajl, njegovu veličinu, datum postavljanja, rejting od strane korisnika itd. Klikom na torrent i izborom opcije View torrent details možete da vidite i detaljne informacije, kao je spisak fajlova koje sadrži taj torrent, sve korisničke komentare vezano za njega i drugo. Rezultate možete sortirati po različitim kriterijumima, kao i po najkorisnijim, na osnovu broju seedersa i leechersa.

Još jedna korisna stvar je da u okviru ovog programa istovremeno možete da izvršite pretragu različitih upita. Na raspolaganju su vam i različiti plug-inovi sa kojima možete da povećate funkcionalnost ovog programa.

Ono što je bitno još jednom naglasiti je da TorrenRover služi isključivo za pretraživanje torrent fajlova, ne i za njihovo za downloadovanje. Znači, pomoću njega možete jednostavno da pronađete odgovarajući torrent fajl, da ga skinite na vaš računar ili da ga direktno usmeriti u program koji će izvršiti njegov download (kao na primer µTorrent).

Iako je asocijacija za torrent ilegalno preuzimanje različitih stvari (programa, filmova, muzike itd.), to ne mora da bude slučaj, mnogo kompanije nude potpuno legalan download putem torrenta. Ako se ipak odlučite za skidanje ilegalnih stvari, imajte na umu da to radite samo na sopstvenu odgovornost.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *