TreeSize Free

TreeSize Free

TreeSize Free

TreeSize Free

TreeSize Free je besplatan program za vizuelizaciju iskorišćenog prostora na hard disku.

Uz pomoć ovog programa možete na slikovit način tj. preko jasnog grafikona i brojčanih vrednosti da vidite tačnu statistiku i strukturu zauzetog prostora u određenim direktorijumima i poddirektorijumima na vašem hard disku.

TreeSize Free poseduje jednostavan i intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg nudi alate za različita sortiranja (prema veličini, oznaci, nazivu itd. ), za osnovi rad sa fajlovima (delete, copy, cut), podešavanje nivoa prikaza (na raspolaganju do šest nivoa), za izradu izveštaja, za pojedinačno skeniranje, na primer, samo određene particije, eksternog uređaja i slično.

Nakon instalacije, jedan od načina pristupa ovom programu je preko kontekstualnog menija, odnosno preko menija koji se otvara desnim klikom na određeni fajl.

TreeSize Free se može pronaći i u portabilnom izdanju, gde upotreba ne zahteva prethodnu instalaciju već samo pokretanje njegovog izvršnog .exe fajla.

TreeSize Free predstavlja brz i jednostavan program za vizuelizaciju iskorišćenog prostora na hard disku. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *