Unhook – Uklonite nepotrebne opcije iz YouTube-a

Unhook – Uklonite nepotrebne opcije iz YouTube-a

YouTube je najpopularnija online platforma za gledanje video klipova. Tokom godina YouTube se razvijao i u svoj veb sajt dodavao sve više i više opcija. Korisnici su neke od ovih opcija dočekali sa oduševljenjem, dok su druge potpuno nepotrebne. Danas, YouTube veb sajt sadrži gomilu opcija koje mnogi od nas nikada ne koriste i radije bi da uopšte nisu tu.

Unhook je besplatan plugin za Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Edge internet pregledače koji će vam omogućiti da isključite opcije YouTube-a koje smatrate nepotrebnim.

Kako radi Unhook?

Kada instalirate Unhook plugin njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Kada kliknete na ovu ikonicu otvoriće se meni plugin-a sa porukom da je plugin isključen. Da bi započeli korišćenje, prvo morate da uključite plugin klikom na dugme za uključivanje, odnosno isključivanje plugin-a, koje se nalazi u gornjem desnom uglu menija.

Unhook meni

Kao što smo rekli, Unhook će vam omogućiti da isključite delove YouTube veb sajta koje smatrate viškom. Tako možete da isključite sekciju sa komentarima, sekciju sa predlozima, uklonite live chat, uklonite plej listu, isključite sekciju sa opisom videa i tako dalje.

Plugin trenutno sadrži 30 opcija koje isključuju različite delove YouTube veb sajta, a oko polovine njih je po fabričkim postavkama uključeno. Nove opcije se neprestano dodaju, a postoji i interesantna opcija Request Feature, pomoću koje možete da predložite programerima novu opciju da dodaju u plugin.

Vaš zadatak je da proučite ove opcije i odlučite koje delove YouTube veb sajta želite da uklonite. Opcije, pored imena koje ukratko opisuje čemu služe, nemaju detaljna objašnjenja, pa vam možda neće odmah biti jasno šta tačno koja opcija radi. Zato obratite pažnju pošto je moguće učini YouTube veb sajt potpuno neupotrebljivim, ukoliko uključite sve opcije koje plugin nudi.

Unhook čini YouTube veb sajt preglednijim i funkcionalnijim

Unhook je zgodan plugin koje će YouTube veb sajt učiniti preglednijim i funkcionalnijim. Šteta je što ovo nije nešto što možemo da uradimo direktno iz YouTube-a, ali je i ovo prihvatljivo rešenje. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Unhook dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Edge

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *