Zoom Scheduler – zakazivanje sastanaka iz browser-a

Zoom Scheduler – zakazivanje sastanaka iz browser-a

Pandemija Covid-a 19 je u mnogome poremetila svet i primorala nas na drugačiji način života, na žalost, uglavnom na gore. Ipak, moramo makar pokušati da budemo optimistični i probamo da vidimo pozitivnu stranu cele ove situacije. Jedna takva strana je rad od kuće. Pre pandemije rad od kuće je bio retkost, pa ni poslodavci, a ni radnici nisu često razmišljali o ovakvom načinu rada. Danas, ne samo da imamo mnogo više opcija za rad od kuće, već smo svi postali svesni ogromne prednosti ovakve organizacije rada.

Kada radite od kuće jedan od najbitnijih alata koji morate da imate na svom računaru je kvalitetan program za komunikaciju. Ovde se Zoom pokazao kao najbolji i zato većina kompanija koristi baš ovaj program za komunikaciju sa radnicima putem interneta.

Iako je Zoom fenomenalan program, uvek može biti bolji, a mi imamo savršen dodatak za njega. Predstavljamo vam Zoom Scheduler, besplatan plugin za Google Chrome i Mozilla Firefox koji nam pomaže da lakše zakažemo sastanke na Zoom-u. Pošto radi na računarima u okviru internet pregledača, dostupan je na svim operativnim sistemima.

Kako radi Zoom Scheduler?

Kada instalirate Zoom Scheduler, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu prozora Chrome-a ili Firefox-a. Prvo što treba da uradite je da se ulogujete na svoj Zoom nalog. Jednostavno kliknite na ikonicu programa i pojaviće se meni gde treba da unesete korisničko ime i lozinku svog Zoom naloga. Takođe postoji mogućnost da se ulogujete preko Google naloga.

Zoom Scheduler Login

Kada se ulogujete, otvoriće se jednostavan meni sa samo dve opcije: Schedule a Meeting (zakaži sastanak) i Start a Meeting (započni sastanak). Kada kliknete na dugme Schedule a Meeting otvoriće se veb stranica Google Calendar-a u kojoj ćete moći da zakažete sastanak i pozovete one koji treba da prisustvuju.

Zoom Scheduler meni

Svakome koga pozovete će sastanak biti upisan direktno u Google Calendar, a dobiće i obaveštenje o sastanku putem notifikacije ili email-a. Fenomenalna opcija ukoliko često zakazujete sastanke zato što može da uštedi dosta vremena.

Druga opcija je takođe veoma korisna, a potencijalno može da vam sačuva još više vremena. Start a Meeting započinje sastanak bez potrebe da ga prethodno zakazujete, a učesnike možete da pozovete direktno iz Zoom-a. Često je slučaj da želimo da odmah počnemo sastanak sa samo par osoba koje su sve već spremne za njega. Umesto da zakazujemo sastanak, ovaj način je mnogo brži.

Zaključak?

Ukoliko radite od kuće ili često koristite Zoom za komunikaciju, Zoom Scheduler je plugin za vas. Korišćenje je veoma jednostavno, a može vam uštedeti dosta vremena. Predlažemo vam da ga isprobate.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Zoom Scheduler verziju za Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Firefox, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *