AirVisual za Android i iOS

AirVisual za Android i iOS

Kvalitet vazduha danas predstavlja jedno od gorućih pitanja. Zbog činjenice da je vazduh sve zagađeniji, mnogi od nas se brinu i strahuju za svoje zdravlje. Kako bismo vam barem donekle umanjili ove strepnje, predstavljamo vam AirVisual, besplatnu aplikaciju za Android i iOS, namenjenu merenju kvaliteta vazduha.

Šta to meri AirVisual?

AirVisual je u najmanju ruku specifična aplikacija koja pruža informacije o kvalitetu vazduha u određenoj sredini. Bazirana na veštačkoj inteligenciji, ova aplikacija koristi indeks kvaliteta vazduha i upoređuje izmerene podatke sa tim indeksom. Osim informacija o zagađenju vazduha AirVisual pruža informacije o vremenskim prilikama, te tako možete pogledati temperaturu i vlažnost vazduha u svojoj sredini. Prikazuje informacije o zagađenju za više od 10 000 gradova u preko 80 zemalja širom sveta.

AirVisual prikaz za jedan grad

Aplikacija prati prisustvo ključnih zagađivača vazduha: PM2.5, PM10, ozona, azot-dioksida, sumpor-dioksida i ugljen-monoksida. Sadrži relevantne informacije za osetljive grupe ljudi sa astmom ili drugim respiratornim bolestima. Osim što prikazuje trenutne informacije, nudi mogućnost predviđanja kvaliteta vazduha i podataka o vremenu, na dnevnom ili nedeljnom nivou. Ukoliko vas interesuju podaci o kvalitetu vazduha prethodnog dana, postoji mogućnost da pregledate grafikone zagađenja u poslednjih 24 časa.

AirVisual omogućava korisnicima da biraju između američkog i kineskog standardnog međunarodnog indeksa zagađenja vazduha (AQI). U okviru aplikacije možete pogledati i listu najzagađenijih gradova u svetu po AQI indeksu.

AirVisual najzagadjeniji gradovi

AirVisual ima lep dizajn, jednostavan korisnički interfejs, lako se koristi i prikazuje sve važne informacije na razumljiv način. Veliki plus predstavlja činjenica da nema dosadnih reklama, tako da možete da je koristite bez ometanja. Prilikom instalacije moraćete da dozvolite da AirVisual pristupa vašoj lokaciji.

Oni koji nisu ljubitelji aplikacija, podatke o kvalitetu vazduha mogu naći na sajtu IQAir-a.

Zaključak

Ova sjajna aplikacija je jednostavna za korišćenje i zaslužuje sve pohvale. Zahvaljujući korisnim informacijama, moći ćete da organizujete svoje dnevne aktivnosti na otvorenom. Međutim, često proveravanje kvaliteta vazduha može da vas obeshrabri. Prema tome-koristite je umereno.

U linku za preuzimanje, ponudili smo AirVisual verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

Platforma:

Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *