BearShare

BearShare

BearShare je program za besplatno, skidanje, deljenje, i objavljivanje muzike, spotova i drugih audio i video fajlova. Ukratko rečeno, BearShare je klon programa za besplatno skidanje muzike iMesh o kome smo već pisali, tako da nećemo previše ulaziti u detalje.

Pored besplatnog skidanja muzike i video spotova, pomoću BearShare-a možete da se povežete sa prijateljima i da pronađete nove prijatelje koji slušaju isto što i vi. Proces preuzimanja muzike je veoma lak. BearShare je postao Limevire alternativa od gašenja ovog programa i Limevire korisnici mogu da uvezu biblioteku iz Limevire-a i da bezbrižno nastave sa skidanjem muzike i video klipova. Sadržaj se može preuzeti u različitim formatima, uključujući i najpopularniji MP3.

Svi peer-to-peer programi nose veliki rizik od inficiranja vašeg računara virusima prilikom deljenja fajlova sa drugim korisnicima, zbog čega BearShare ulaže veliki trud da se razmena fajlova preko ovog programa obavlja bezbedno i zato dozvoljava deljenje isključivo video i muzičkih fajlova.

Ako vas zanima više o ovom programu, pročitajte naš opis iMesh-a, pošto su ova dva programa u potpunosti identični.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (16 ocena, prosečno: 4,69 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *