HWiNFO

HWiNFO

HWiNFO

HWiNFO je besplatan program koji pruža detaljne informacije o hardverskim komponentama računara.

Dostupan je za 32-bitnu i 64-bitnu verziju sistema, kako u klasičnom tako i u portabilnom izdanju gde upotreba programa ne zahteva prethodnu instalaciju.

Upravljački interfejs ovog programa je pregledan i veoma sadržajan. U okviru njega možete naći najdetaljnije informacije o vašoj matičnoj ploči, grafičkoj kartici, procesoru, memoriji, hard disku, monitoru, mrežnom adapteru itd.

Kodno ime procesora, broj jezgara, tip podnožja, podržani setovi instrukcija, radna frekvencija, količine i tip radne memorije, oznake proizvođača, verziju BIOS-a, tip magistrale za komunikaciju su same neke od stvari koji možete videti u okviru panela ovog programa.

Sve prikupljene informacije o komponentama pomoću ovog programa mogu se snimiti u nekoliko tipova izveštaja, za analiziranje, štampanje i slično.

Za HWiNFO možemo slobodno reči da je veoma temeljen program, kao nijedan iz njegove klase. Svim korisnicima koji žele da saznaju skoro sve o hardverskim komponentama kojim poseduju toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija HWiNFO za 32-bitni Windows koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu ili 64-bitnu verziju kliknite na neku od predloženih opcija:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *