HWiNFO

 HWiNFO

HWiNFO

HWiNFO je besplatan program koji pruža detaljne informacije o hardverskim komponentama računara.

Dostupan je za 32-bitnu i 64-bitnu verziju sistema, kako u klasičnom tako i u portabilnom izdanju gde upotreba programa ne zahteva prethodnu instalaciju.

Upravljački interfejs ovog programa je pregledan i veoma sadržajan. U okviru njega možete naći najdetaljnije informacije o vašoj matičnoj ploči, grafičkoj kartici, procesoru, memoriji, hard disku, monitoru, mrežnom adapteru itd.

Kodno ime procesora, broj jezgara, tip podnožja, podržani setovi instrukcija, radna frekvencija, količine i tip radne memorije, oznake proizvođača, verziju BIOS-a, tip magistrale za komunikaciju su same neke od stvari koji možete videti u okviru panela ovog programa.

Sve prikupljene informacije o komponentama pomoću ovog programa mogu se snimiti u nekoliko tipova izveštaja, za analiziranje, štampanje i slično.

Za HWiNFO možemo slobodno reči da je veoma temeljen program, kao nijedan iz njegove klase. Svim korisnicima koji žele da saznaju skoro sve o hardverskim komponentama kojim poseduju toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija HWiNFO za 32-bitni Windows koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu ili 64-bitnu verziju kliknite na neku od predloženih opcija:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *