Image Tuner

Image Tuner

Image Tuner je mali i besplatan, jednostavan program koji služi za smanjivanje ili uvećavanje slika, prebacivanje iz formata u format i to sve lepo upokavano u jednostavan i lep interfejs. Idealan za smanjivanje slika i pripremanje za upload na Facebook.

Dizajn samog programa je veoma jednostavan i čist, sa veoma korisnim dugmićima poređanih u vrhu prozora i par opcija iz padajućeg menija sa desne strane. Veoma brzo će te naučiti da koristite sam program čak iako nikada ranije niste koristili ništa slično. Pri ubacivanju slika u sam program, možete birati između pojedinačne slike i foldera slika ili ako vam je jednostavnije omogućen je i takozvani drag & drop (prevuci i pusti).

Pri menjanju veličina slika, Image Tuner nudi šablone nekih veličina optimizovanih za specifičnu upotrebu kao što su Facebook ili iPhone ali takođe možete uneti i željenu dimenziju.

Fajlove možete menjati u više formata kao što su:

  • JPEG
  • PNG
  • BMP
  • TIFF
  • GIF

Takođe, možete preimenovati slike i dodavati vodene žigove. Meni „Options“ omogućava podešavanje vidljivosti vodenog žiga i kontrolu kvaliteta i kompresije za različite formate slika. Program dolazi sa ugrađenim „Help“ fajlom koji je veoma dobro i temeljno napisan.

Image Tuner ne poseduje ni jednu opciju koju do sada nismo već videli u programima slične namene ali ga ističe njegova jednostavnost i odsustvo raznih nepotrebnih opcija.

Program se instalira i deinstalira bez problema. Toplo ga preporučujemo svim korisnicima.

Sistemska zahtevnost:
Win 98 / Win Me / Win 2000 / Win XP / Win 2003/ Win Vista / Win Server 2008 / Win 7 / Win NT / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *