Image Tuner

 Image Tuner

Image Tuner je mali i besplatan, jednostavan program koji služi za smanjivanje ili uvećavanje slika, prebacivanje iz formata u format i to sve lepo upokavano u jednostavan i lep interfejs. Idealan za smanjivanje slika i pripremanje za upload na Facebook.

Dizajn samog programa je veoma jednostavan i čist, sa veoma korisnim dugmićima poređanih u vrhu prozora i par opcija iz padajućeg menija sa desne strane. Veoma brzo će te naučiti da koristite sam program čak iako nikada ranije niste koristili ništa slično. Pri ubacivanju slika u sam program, možete birati između pojedinačne slike i foldera slika ili ako vam je jednostavnije omogućen je i takozvani drag & drop (prevuci i pusti).

Pri menjanju veličina slika, Image Tuner nudi šablone nekih veličina optimizovanih za specifičnu upotrebu kao što su Facebook ili iPhone ali takođe možete uneti i željenu dimenziju.

Fajlove možete menjati u više formata kao što su:

  • JPEG
  • PNG
  • BMP
  • TIFF
  • GIF

Takođe, možete preimenovati slike i dodavati vodene žigove. Meni „Options“ omogućava podešavanje vidljivosti vodenog žiga i kontrolu kvaliteta i kompresije za različite formate slika. Program dolazi sa ugrađenim „Help“ fajlom koji je veoma dobro i temeljno napisan.

Image Tuner ne poseduje ni jednu opciju koju do sada nismo već videli u programima slične namene ali ga ističe njegova jednostavnost i odsustvo raznih nepotrebnih opcija.

Program se instalira i deinstalira bez problema. Toplo ga preporučujemo svim korisnicima.

Sistemska zahtevnost:
Win 98 / Win Me / Win 2000 / Win XP / Win 2003/ Win Vista / Win Server 2008 / Win 7 / Win NT / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *