Pandora Recovery

Pandora Recovery

Koliko puta vam se dogodilo da ste neki veoma važan dokument slučajno obrisali a da niste imali rezervnu kopiju istog? Pandora Recovery će svakako sprečiti da vam takva greška više oduzima dragoceno vreme i zadaje glavobolje. Program je napravljen u čarobnjak stilu (wizard-like), besplatan je i služi za povratak i oporavak obrisanih i izgubljenih fajlova.

Korisnički interfejs ne može biti direktniji, čist i jednostavan a dugmići su raspoređeni u vrhu prozora, dok je stablo sa hard diskovima i folderima postavljeno kao sidebar. Ono što se ističe kod ovog programčića je njegov čarobnjak, koji će vas jako dobro provesti kroz sve korake u potrazi za izgubljenim i obrisanim fajlovima.

Prvo što će vas Pandora Recovery upitati je da proverite vaš Recycle Bin, što je i logično ali i neophodno. Program sadrži tri tipa potrage Browse, Search i Deep Scan, a svaki od njih ima sopstveno objašnjenje tako da ćete se lako odlučiti za onaj koji vam je stvarno potreban. U zavisnosti koji tip potrage izaberete, interfejs će se prilagoditi načinu željene potrage.

Deep Scan način potrage je, kao što mu i ime kaže, najtemeljniji i šanse za oporavak obrisanih fajlova su velike. Po skeniranju odabrane lokacije program će vam ponuditi listu nađenih obrisanih fajlova. Nakon što odaberete šta želite da povratite, program će veoma brzo vratiti obrisano ponovo u život.

Interfejs je prošaran quick help (brza pomoć) linkovima koji će vam dati odgovore na specifična pitanja ali je takođe dostupan i temeljan Help fajl. Jedina zamerka je što se pri deinstalaciji fajlovi moraju obrisati ručno.

Ako ikada nešto slučajno obrišete ili na drugi način ostanete bez bitnih podataka, toplo vam preporučujemo da probate ovaj besplatan program za povraćaj obrisanih fajlova.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/2003/Vista/Win7/NT/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 2,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

4 Komentara

 • Molim Vas da mi objasniti zasto mi kad otvorim pandora recovery ne izadju ponudjeni diskovi, vec prazno polje.

  Hvala

 • Koji program da koristim za vracanje poruka sa Fejsbuka, pozdrav,

 • Molim vas, kada startujem racunar sa radom, sistem se podize i tada se pojavi plava pozadina i napise mi u onom okviru da windows ne moze da se uloguje zbog sfc_os.dll not found

  Pritiskom na bilo koje dugme ili na klik on se normalno posle toga aktivira, iritira me samo sto se to pojavljuje inace radi normalno… Skenirao sam ga, ne pokazuje mi nikakve viruse… Kaze da je cist! Samo me ta greska nervira na pocetku! Molim vas pomoc!!!

  • Poštovani,

   Problem je malo komplikovanije prirode, tj problem ima desetine rešenja a mi ćemo vam preporučiti samo par najuspešnijih.

   Kao prvo, instalirajte program Malwarebytes Antimalware i update-ujte ga, zatim skenirajte C disk Full scan režimom. Po završetku procesa očistite pronađene fajlove i restartujte računar.

   Ako to ne upali pređite na sledeći korak.

   Kada podignete sistem (kako tako) kliknite na "start" a zatim "run", u prozor upišite sledeće: sfc.exe /scannow i pritisnite "enter".

   Ako Windows pronađe problem tražiće vam instalacioni disk Windows-a a zatim je ceo proces automatizovan. Po završetku restartujte računar i to je to.

   Još jedna mogućnost je da pokrenete "scan disk" C particije u slučaju da vam računar nije bio pravilno ugašen pre pojave problema. Ovu operaciju možete pokrenuti iz comand prompt-a upisivanjem: chkdsk c: /F

   Comand prompt možete pronaći u Start menu/All Programs/Accessories/Command Prompt

   Ako i to ne pomogne, ostaje vam najtemeljitija operacija a to je reinstalacija Windows-a.

   Toliko vam moženo reći iz vašeg komentara, svaka dalja preporuka zahteva naše fizičko prisustvo za vašim računarom.

   Nadam se da će vam ovaj odgovor biti od pomoći.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *