ManyCam

ManyCam

ManyCam je besplatan program koji vam omogućava da upravljate sa više web kamera istovremeno, uključujući prave i virtualne web kamere.

Snimak sa kamera možete da ulepšate raznim efektima i filterima kao što su efekti plamena ili oči kao iz crtanih filmova itd.

Program može istovremeno da drži otvoren grupni video chat, da prati šta se dešava na kućnim sigurnosnim kamerama, da umesto snimka sa vaše kamere pušta bilo koji video ili da prkikazuje statične slike kada želite sa nekim da čatujete, a ne želite da vas vidi putem kamere.

Pogledajte na ovom video snimku kako da koristite ManyCam sa više programa istovremeno:

ManyCam vam omogućava da učestvujete u više video chatova odjednom ili da šaljete šta se dešava na vašem desktop-u uz vašu priču i razne efekte koje možete da dodajete.

ManyCam je odličan program za rad sa više web kamera istovremeno, ali može da se koristi i za video nadzor. Program može da posluži kao studio za emitovanje(broadcast) videa na Internet, a ima i opciju da snimate video sa kamere, vaše ili tuđe, pa taj video kasnije da obrađujete.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/7/8/Windows 10 32-bit ili 64-bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (8 ocena, prosečno: 4,13 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Koji je program najbolji za snimanje sa web kamericom za genius comp?

  • Nisu sve opcije besplatne! npr. nemozete skinuti logo (kod novijih verzija), moze se dodati samo dve tj. tri kamere, treca je prakticno kao pozadina preko celog ekrana, strem ne radi za pristup preko interneta…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *