Pinterest Save Button

Pinterest Save Button

Nedavno smo pisali o Pinterest-u, društvenoj mreži namenjenoj kreativcima za pronalaženje inspiracije i novih interesovanja. Pohvalili smo je, a posebno smo istakli veoma interesantnu funkciju ove društvene mreže, njene ljubazne i prijateljski nastrojene korisnike i funkcionalnosti koje su na najvišem nivou.

Danas vam predstavljamo jedan veoma koristan dodatak za Pinterest. U pitanju je Pinterest Save Button, besplatan plugin za Google Chrome i Mozilla Firefox browser-e na računarima.

Kako radi Pinterest Save Button?

Pinterest je društvena mreža usmerena na slike i fotografije. Ideja je da slike, svoje ili drugih korisnika mreže, čuvate na svom nalogu, organizujete ih u takozvane table i koristite ih kao inspiraciju u poslu ili hobiju.

Sve slike koje se nalaze na web sajtu možete neograničeno da dodajete na svoj nalog, ali ukoliko želite da sačuvate sliku sa nekog drugog web sajta, taj sajt mora omogućiti čuvanje slika na Pinterest. Naravno, uvek možete jednostavno da download-ujete sliku pa da je uploadujete na Pinterest.

Pinterest Save Button, kako mu i ime kaže, služi za čuvanje slika sa drugih web sajtova na vaš nalog na Pinterest-u. Plugin radi veoma jednostavno. Za početak morate imati nalog na Pinterest-u i morate biti ulogovani na taj nalog. Kada instalirate Pinterest Save Button, u gornjem desnom uglu browsera pojaviće se dugme sa znakom Pinterest-a.

Pinterest Save Button čuvanje

Čuvanje slika, na žalost, neće biti moguće na svim web sajtovima, mada je plugin radio na velikoj većini sajtova na kojima smo ga isprobali. Kada je čuvanje moguće, dugme će biti obojeno crvenom bojom, dok kada to nije moguće boja će biti siva. Interesantno je da plugin ne radi na Pinterest-ovom web sajtu, mada ovde on nije ni potreban.

Kada je čuvanje slika moguće, sve što treba da uradite je da na stranici web sajta mišem pređete preko bilo koje slike i pojaviće se dugme za čuvanje. Klikom na ovo dugme slika će automatski biti sačuvana na vašem Pinterest nalogu.

Takođe, možete da kliknete na dugme plugin-a i otvoriće se novi meni u kome će biti izlistane sve slike koje se nalaze na toj web stranici. Kada odaberete slike koje želite da sačuvate, kliknite na dugme Next. Tada možete da izaberete već napravljenu ili napravite novu kategoriju i tablu gde će slike biti sačuvane.

Pinterest Save Button table

Zaključak

Pinterest Save Button je fenomenalan alat za sve korisnike Pinterest-a. Korišćenje je veoma jednostavno, a plugin radi bez greške. Svi koji redovno koriste Pinterest učiniće sebi ogromnu uslugu ako instaliraju Pinterest Save Button.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Pinterest Save Button verziju za Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Firefox kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *