Pivot Animator

Pivot Animator

Pivot Animator Glavni prikaz programa

Pivot je besplatna aplikacija koja omogućava korisnicima da kreiraju stick-figure i Sprite animacije, i da ih sačuvaju u animiranom obliku GIF za upotrebu na veb stranicama i u AVI formatu. Pivot pruža jednostavan, lak za korišćenje interfejs sa nekoliko karakteristika.

Trenutna verzija Pivot-a radi samo na Windows operativnom sistemu, ali ako želite da pokrenete Pivota u Mac X operativnom sistemu možete da koristite aplikaciju Boot Camp. A da bi ste pokrenuli program u Linux operativnom sistemu možete da koristite takozvani WINE emulator.

Nema posebnih potreba za karakteristike računara da bi mogao da se pokrene program osim što više RAM memorije može biti povoljnije za duže animacije.

Takođe postoji dosta opcija da sami napravite i dodate pozadine, figurice čak i da dodate tekst animaciji.

Pivot Animator Prikaz animacije

Program je jedinstven i zato može da dođe do problema kod instalacije kod antivirusa, mada je program bezbedan za korišćenje. Pivot je veoma jednostavan za korišćenje ali zahteva strpljenja da se ovlada animacijama ako ste početnik. Veoma je zabavna i korisna aplikacija ako ste zainteresovani za animiranje a ne znate odakle da počnete.

Sistemska zahtevnost:

Windows 98, XP, Vista, Windows 7, 8.1, 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *