Prey

Prey

Prey Prikaz Opcija

Prey je besplatan program za daljinsku kontrolu i lociranje uređaja (računara, tableta ili mobilnog telefona) na kome je instaliran. Program konstantno i nevidljivo radi u pozadini, a kontroliše se preko veb sajta.

Prey je koristan za lociranje izgubljenog ili ukradenog uređaja jer ga je skoro nemoguće otkriti na uređaju na kome je instaliran, a korisnik ima punu kontrolu nad uređajem preko veb sajta. Naravno, da bi program radio, uslov je da uređaj koji pokušavamo da kontrolišemo ili lociramo bude povezan na Internet.

Prey se uključuje na intervale i radi u takozvanoj “pozadini”, a to znači da je program sakriven i da korisnik nije svestan da program radi. On pokušava da se poveže na veb sajt ali kada uređaj trenutno nije povezan sa Internetom, Prey automatski pokušava da poveže uređaj na neku besplatnu wifi mrežu. Ako trenutno nema načina da se poveže, progam se isključuje i pali se opet posle određenog vremena i pokušava ponovo da se poveže na svoju veb stranicu.

Prey Prikaz Opcija

Za korišćenje programa potrebno je registrovati besplatan nalog preko koga korisnik može da se poveže na veb stranicu preko koje se uređaj kontroliše i prati. Korisnik može da zaključa uređaj, da pošalje poruku na uređaj ili čak ako je uređaj izgubljen da oglasi alarm zbog lakšeg pronalaženja.
Ako vam je uređaj ukraden, možete se prijaviti na veb stranici i postaviti vaš uređaj kao nestao. Ako to uradite, Prey će skupljati podatke o lokaciji i čak koristiti kamere da slika lopove i okolinu, a da trenutni korisnik nije toga ni svestan. Sve to program šalje na veb stranicu, tako da je moguće skupiti dokaze o krađi.

Prey jeste besplatan program za lociranje i upravljanje uređajima, ali takođe ima i opcije plaćanja ko želi nešto više od programa. Jako je jednostavan za korišćenje i pruža sigurnost vlasniku uređaja.

Prey je idelalan, a besplatan program za roditelje koji žele tajno da prate kretanje svoje dece. Sve što je protrebno je da im na mobilni telefon, tablet ili laptop instalirate ovaj program, a zatim pratite njihovo kretanje preko sajta programa.

Moguće je skinuti verziju programa za svaki od dole navedenih operativnih sistema na prikazanom download linku.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows 7 / Windows 10 / MacOS / Linux / Ubuntu / Android / iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *