ProtecThor – roditeljska kontrola telefona

ProtecThor – roditeljska kontrola telefona

Temu sigurnosti dece na internetu obrađivali smo ranije, kada smo govorili o najboljim aplikacijama za špijuniranje i roditeljsku kontrolu. Ovi programi služe za zaštitu dece dok su na internetu. Funkcionišu tako što se deci ograničava vreme provedeno na internetu i sadržaji koje posećuju. Danas vam predstavljamo jednu od besplatnih Android aplikacija za roditeljsku kontrolu, koja je privukla našu pažnju – ProtecThor.

Šta je ProtecThor?

ProtecThor je besplatna aplikacija za Android, koja služi za direktnu kontrolu uređaja (mobilnog telefona ili tableta) vašeg deteta. Ova aplikacija za roditeljsku kontrolu telefona ima pregledan korisnički interfejs i jednostavno se koristi, a nudi čitav spektar raznovrsnih opcija.

ProtecThor meni

Da bi ste se povezali sa telefonom vašeg deteta, ova aplikacija mora biti instalirana i na njegovom telefonu. Posle toga moći ćete da skenirate QR kod koji će biti na njegovom telefonu i bićete povezani. U aplikaciji sa leve strane videćete meni koji prikazuje izveštaje, koje aplikacije su korišćene, lokacije, pozivi, sms poruke, posećene veb stranice, notifikacije i događaje na telefonu koji nadgledate.

Pomoću ProtecThor-a moći će te da vršite potpuni nadzor i imaćete uvid u sve aktivnosti sa nadgledanog uređaja! Možete da podesite da dobijate izveštaje u intervalima od nedelju dana, dve nedelje ili mesec dana. Možete i sami kreirati vremenski interval za koji želite da dobijete izveštaj.

ProtecThor izveštaji

ProtecThor-om možete kontrolisati koje aplikacije i web adrese vaše dete posećuje

Kada je reč o kontroli aplikacija koje se mogu koristiti, ovde možete odrediti vremenski interval u kome će dete moći da pristupi određenoj aplikaciji. Takođe, možete napraviti detaljan raspored korišćenja aplikacija pomoću kalendara.

U kategoriji kontrole pristupa web sajtovima, možete direktno zabraniti pristup unošenjem web adrese sajta, ili isključiti pristup prema kategoriji. U ponudi su sledeće kategorije: sadržaj za odrasle, reklamiranje, alkohol i duvan, blogovi, ćaskanje, criptomining, droge, finansije, zabava, kockanje, igre, hakovanje, ilegalni sadržaj, forumi, vesti, nekretnine, religija, kupovina, društvene mreže… Ove kategorije olakšaće vam da brzo i jednostavno onemogućite pristup detetu sajtovima sa neadekvatnim sadržajem. Pomoću ProtecThor-a je veoma jednostavno vršiti nadzor nad Android uređajem koje dete koristi i ograničiti mu pristup određenim sadržajima.

Zaključak

Podsećamo, ProtecThor je samo pomoćno sredstvo u kontroli ponašanja i aktivnosti dece na internetu. Nemojte se previše oslanjati na ovu i slične aplikaciju za nadzor i špijuniranje, već ih koristite kao dodatnu mogućnost. Konstantan rad sa decom i edukacija dece kako da se ponašaju na internetu da bi bili bezbedni, najbolji je vid njihove zaštite.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *