Spark – Pametno sortiranje email-ova

Spark – Pametno sortiranje email-ova

Većina nas, koji svakodnevno koristimo računar na poslu, dobija veliki broj email-ova. Čitanje svih ovih email-ova može da bude dugotrajan i zamoran posao, pogotovu zbog toga što nisu svi email-ovi podjednako bitni. Iz ovog razloga, dobro je imati program koji će nam pomoći da lakše sortiramo svoje email-ove.

Spark je besplatan email klijent (besplatan program za proveru email-a) za Windows 7, 8, 10, 11, macOS, Android i iOS, koji će nam pomoći da brže i lakše organizujemo svoje email-ove. U ovoj recenziji ćemo se fokusirati na verziju za Windows, ali sve što ćemo reći, manje više, važi i za sve ostale verzije programa.

Kako radi Spark?

Kada preuzmete i instalirate Spark, prvo što treba da uradite je da napravite besplatan nalog. Za ovo možete iskoristiti već postojeći Google nalog, ali možete da napravite i potpuno novi nalog. Kada završite sa izradom naloga, ugledaćete lep, moderan i odlično organizovan korisnički interfejs. Pošto je organizacija i produktivnost glavna funkcija ovog programa, kvalitetan korisnički interfejs je izuzetno bitan i drago nam je da u ovom aspektu ne možemo da damo ni jednu zamerku.

Spark meni

Spark služi za organizaciju email-ova. Ovo postiže svojim Smart Inbox (pametno sanduče) opcijom. Ova opcija radi tako što email-ove automatski grupiše u lične email-ove, notifikacije i Newsletter-e, a možemo da kažemo da tokom testiranja ni jednom nismo videli da program pogreši prilikom sortiranja.

U Spark-u možete da napravite i Smart Folder (pametnu fasciklu) za filtriranje email-ova na osnovu pošiljaoca, attachment-a ili sadržaja. Smart Folder omogućava brz pristup određenim email-ovima i čini vaše sanduče organizovanijim. Na primer, ako često putujete, napravite Smart Folder za svoje karte i rezervacije i one će se ovde automatski pojaviti.

Pored ovoga, Spark sadrži i dodatne opcije koje će vam pomoći da bolje organizujete svoje email-ove. Jedan način na koji to postiže je tako što korisnicima omogućava da označe email-ove koji zahtevaju trenutnu pažnju, kao i da Snooze-uju email-ove koji ne zahtevaju da odmah na njih odgovorite.

U Spark možete dodati neograničen broj email adresa, može raditi sa bilo kojim email servisom koji podržava IMAP (Gmail, Outlook, Yahoo, itd.). Za ove najpoularnije, uključujući i iCloud, Spark sadrži predefinisane funkcije za povezivanje. To znači da ukoliko koristite neki od ovih servisa, sve što treba da uradite je da dodate svoju email adresu i povezivanje će se automatski izvršiti. Ukoliko koriste neki drugi servis, moraće sami da dodate podatke potrebne za povezivanje. Ovo je poprilično jednostavan proces i verujemo da će se i početnici lako snaći.

Spark podesavanja

Spark će vam pomoći da budete produktivniji

Spark je odličan email klijent i bez sumnje će vam pomoći da budete produktivniji. Opcije koje nudi su odlične, a korišćenje, iako zahteva malo učenja, nije toliko teško, tako da je program pogodan za početnike. Spark predstavlja naprednu alternativu za Thunderbird. Opcije dostupne u besplatnoj verziji su sasvim dovoljne za svakodnevnu upotrebu, a za timove i firme postoje još naprednije opcije za čije korišćenje je potrebno platiti licencu. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Spark dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 7, 8, 10, 11, macOS, Android i iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *