Top 3 besplatne Android aplikacije za baterijsku lampu

Top 3 besplatne Android aplikacije za baterijsku lampu

Aplikacije za baterijsku lampu na Android-u polako izumiru. Razlog tome je što moderne verzije Android operativnog sistema u sebi sadrže funkciju koja blic kamere pretvara u baterijsku lampu. Zbog toga same aplikacije više nisu potrebne, a dodatne funkcije koje pružaju, nisu toliko korisne i više su zabavnog karaktera.

Ovo nije bio slučaj kod starih telefona koji nisu imali blic, a ove aplikacije su radile tako što su ekran pretvarale u lampu, uglavnom tako što bi pojačale osvetljenje ekrana na maksimum.

Jedna zanimljivost iz prošlosti

Pre nego što se bacimo na top listu najboljih aplikacija za baterijsku lampu, evo jedne zanimljivosti iz starih dana. Veliki problem kod, maltene, svih aplikacija sa početka druge decenije 21. veka je bio taj što su zahtevale pristup delovima telefona koji nisu bili potrebni za funkcionisanje aplikacije (ovo je i danas problem, ali ni blizu tako veliki kao u prošlosti). Aplikacije su čak odbijale da rade ukoliko im ne dozvolite pristup svemu što žele.

Aplikacije za baterijsku lampu su bile najgori primer ovog problema i korisnici su prvi put počeli da primećuju problem zbog ovih aplikacija. Na telefonima bez blica, za neometen rad, ovim aplikacijama nije potreban pristup ni jednom delu uređaja, dok telefonima sa blicom, jedino je neophodno da imaju pristup kameri. I pored toga, one su zahtevale pristup kontaktima, slikama, mikrofonu, porukama i drugim delovima telefona.

Ova top lista nije poređana po nekom posebnom redosledu. Ovo su tri aplikacije koje nude različite opcije i verujemo da će svim vrstama korisnika neka od njih biti od koristi.

Bright Light Flashlight

Bright Light Flashlight

Bright Light Flashlight je jednostavna aplikacija za baterijsku lampu koju je kreirao mali razvojni tim sa sedištem u Kanadi. I blic kamere i sam ekran se mogu koristiti kao lampa. Korisnički interfejs je veoma intuitivan i lak za navigaciju. Sadrži popriličan broj funkcija, ali ne toliko da preoptereti korisnika. Preporučujemo ovu aplikaciju kao dobar izbor za baterijsku lampu opšte namene.

Bright Light Flashlight možete preuzeti OVDE.

Flashlight

Flashlight

Za razliku od prethodne aplikacije, Flashlight je prepunjen funkcijama. Sadrži funkcije za sve od kampovanja do žurki, a ima i kompasi i transmiter morzeove azbuka. Najveći problem ove aplikacije su reklame, kojih ima jako mnogo. Često, pre korišćenja određene funkcije, moraćete da pogledate reklamu. I pored toga, nećete naći aplikaciju sa više opcija od ove.

Flashlight možete preuzeti OVDE.

Shake Flashlight

Shake Flashlight

Shake Flashlight je najbolja aplikacija na ovoj listi. Ima jednu jedinu funkciju, a to je da omogućava paljenje lampe tako što protresete telefon. I prethodna aplikacija o kojoj smo pisali ima ovu funkciju, ali je ona dostupna samo ukoliko platite. Iako nema funkciju pretvaranja ekrana u baterijsku lampu, niti bilo koje “fensi” opcije, ova jedna funkcija čini ovu aplikaciju najkorisnijom običnim korisnicima.

Shake Flashlight možete preuzeti OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *