Tudum – Netflix pokrenuo novu sekciju na svom veb sajtu

Tudum – Netflix pokrenuo novu sekciju na svom veb sajtu

Netflix nam je svima poznat kao platforma za online gledanje filmova i TV serija, a to zadovoljstvo će nas koštati od 9 do 18 dolara mesečno. Pored Streaming platforme, Netflix poseduje i producentsku kuću koja proizvodi filmove i serije koji se premijerno prikazuju putem ovog servisa.

Početkom decembra 2021. godine Netflix je pokrenuo novu sekciju (blog) na svom veb sajtu pod nazivom Tudum. Ovde ćete moći da saznate najnovije informacije o svim Netflix-ovim filmovima i serijama, kao i da pogledate trejlere i vesti. Pored ovoga, ovde ćete moći da vidite bonus scene, detalje sa snimanja i intervjue sa glumcima i režiserima.

Tudum

Tudum je u suštini mesto koje Netflix želi da iskoristi za promovisanje svojih filmova i serija, pa na ovo treba gledati kao na sekciju Netflix-ovog veb sajta na kojoj kompanija reklamira svoje proizvode. Imajući u vidu da većina Netflix-ovih serija i filmova nailazi na oštru kritiku publike, možda bi mesto za diskusiju na sajtu (tipa forum ili slično) više koristilo kompaniji nego još jedan vid reklamiranja.

Ipak, to ne znači da publika neće imati nikakve korist od Tudum-a. Povremeno, Netflix napravi proizvod vredan pažnje i tada dodatni sadržaj može biti interesantan fanovima. Trenutno na Tudum-u možete saznati koliko dugo žive Witcher-i, ukoliko ste ljubitelj popularne serije The Witcher ili gde možete nabaviti trenerku koju nose takmičari iz serije The Squid Game.

Da li je Tudum vredan pažnje?

Kratak odgovor je da, a onaj malo duži je možda. Na kraju, sve zavisi od toga kako Netflix želi da iskoristi ovu sekciju i da li ste vi sami zainteresovani za ovakvu vrstu sadržaja. Ukoliko Netflix u potpunosti usmeri Tudum na promociju i reklamiranje, onda će ova sekcija postati još jedna beskorisna internet stranica.

Sa druge strane, ukoliko ideja ove sekcije bude bila zabava i pružanje dodatnog i kvalitetnog sadržaja korisnicima, onda ovo može postati interesantno mesto na kome ćemo moći da provedemo vreme dok čekamo na novu sezonu svoje omiljene serije.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *