Versefy – Pronađite reči pesme koju trenutno slušate

Versefy – Pronađite reči pesme koju trenutno slušate

Neki audio plejeri imaju podršku za prikazivanje reči pesama na ekranu. Zgodna opcija kada vas pored muzike, interesuje i šta pesma kaže. Glavni problem je što ova opcija nije uobičajena, a mnogi popularni plejeri je nemaju. Zato vam predstavljamo Versefy, besplatan program za Windows 10 koji će vam na ekranu prikazati reči pesme koju trenutno slušate pomoću nekog od podržanih audio plejera.

Kako radi Versefy?

Kada instalirate i pokrenete Versefy, ugledaćete lep i jednostavan korisnički interfejs. Prvo što treba da uradite je da odaberete koji audio plejer želite da koristite. Automatsko prepoznavanje plejera nije moguće, a podržani plejeri su Spotify, TIDAL, VLC Media Player, foobar2000, Winamp i AIMP. Kada odabere audio plejer koji želite da koristite sve što treba da uradite je da u tom plejeru pustite pesmu i reči te pesme će se pojaviti unutar programa.

Versefy

Jedna napomena za Spotify! Spotify je moguće koristiti putem veb sajta, kao i putem programa koji instalirate na svoj računar. Versefy podržava jedino korišćenje programa i neće raditi ukoliko pokušate da ga koristite na veb sajtu.

Reči pesama koje se pojavljuju u programu nisu automatski generisane, kao što je slučaj kada koristite Live Caption, već dolaze sa online servisa Musixmatch, Genius.com i Tekstowo.pl koji se specijalizuju za sakupljanje muzičkog znanja, kao i reči pesama.

Ovo je sa jedne strane dobro zato što su reči pesama koje se prikazuju tačne i ne dolazi do problema da program pogrešno protumači šta je izgovoreno. Sa druge strane, ovo može biti i nedostatak. Ukoliko se pesma koju slušate ne nalazi na nekom od ovih sajtova, nećete moći da dobijete reči te pesme. Mi smo ovo isprobali sa nekoliko manje poznatih pesama koje dolaze iz ne engleskog govornog područja i Versefy je za svaku pesmu uspeo da pronađe reči.

Versefy je odličan program koji radi bez greške

Versefy je jednostavan program, koje je lak za korišćenje. Dok smo ga koristili nismo naišli ni na jedan problem, čak i kada smo pokušali da pronađemo reči pesme za koju smo mislili da neće moći da pronađe. Versefy dobija našu preporuku i predlažemo vam da ga isprobate.

Platforma:
Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *