Ambie – Slušajte umirujuće zvukove prirode na svom računaru

Ažurirano: maj 26th, 2022
Ambie – Slušajte umirujuće zvukove prirode na svom računaru

Ukoliko se borite sa stresom izazvanim svakodnevnim obavezama, jedan od načina na koji možete da pomognete sebi je da tokom rada, odmora ili sna slušate umirujuće zvukove prirode. Ne potcenjujte snagu ovakvog vida relaksacije zato što je dokazano da ova vrsta opuštanja ima izuzetan efekat na nivo stresa kod svakog čoveka.

Ambie je besplatan program za Windows 7, 8, 10 i 11 koji će vam omogućiti da slušate atmosferične i umirujuće zvukove prirode na svom računaru.

Kako radi Ambie?

Ambie je jednostavan program koji vam nudi veliki broj prirodnih zvukova kao što su grmljavina, padanje kiše, pesma ptica, plaža, ali i zvukova kao što su zvuk ulice, biblioteke ili kafića. Ove zvukove možete da kombinujete jedne sa drugima i pronađete savršenu kombinaciju koja će vam najviše odgovarati.

Ambie mani

Kada kombinujete zvukove, predlažemo vam da eksperimentišete, zato što neke on naših omiljenih kombinacija nisu odmah očigledne. Jedna kombinacija koja nam se posebno svidela su zvuci vatre, grmljavine i kabine u avionu.

Korišćenje programa je jednostavno. Sve vrste zvukova su prikazane u glavnom meniju, a da bi ih pustili samo treba da kliknete na neki od njih. Kombinovanje je takođe jednostavno i samo treba da pustite više zvukova u isto vreme. Dobra opcija je da za svaki zvuk možete posebno da podešavate jačinu i predlažemo vam da ovu opciju iskoristite zato što u suprotnom neće dobiti željeni efekat.

Kada instalirate Ambie, inicijalno ćete imati 13 zvukova, ali je iz opcija Catalogue (katalog) moguće besplatno preuzeti još 23 zvuka, a još 22 se plaćaju. Novi zvukovi se stalno dodaju tako da u budućnosti možete očekivati još veći izbor.

Ambie katalog

Što se podešavanja tiče, ovde nema baš mnogo opcija. Možete da promenite temu programa, podesite tajmer kada će se program automatski ugasiti, isključite zvuk notifikacija i opcija, koja nam se veoma svidela, Screensaver koja će na ekranu prikazivati slike vezane za zvučne teme koje trenutno slušate.

Ambie je odličan i jednostavan program koji će vam pomoći da se opustite

Ambie nije jedini program ove vrste, ali jednostavnost i odličan dizajn korisničkog interfejsa ga definitivno izdvaja od konkurencije. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem tako da dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *